# #

20 Ιουν 2014

Εντάξει. Το καταλάβαμε. Η Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. Πιερίας είναι πρώτη.



Η δεξιά στο Νομό μας ζει και βασιλεύει. Μέσα και έξω από τα σχολεία. Τώρα το πώς η Δ.Α.Κ.Ε θεωρείται Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών είναι ένα θεματάκι προς συζήτηση αφού κάθε άλλο παρά Ανεξάρτητο μπορεί να θεωρείται ένα συνδικαλιστικό όργανο το οποίο υποστηρίζει και υποστηρίζεται ξεκάθαρα από τη Νέα Δημοκρατία. 


Τόσος θόρυβος για το τίποτα κύριοι και «κυρίες» της Δ.Α.Κ.Ε. Δελτία τύπου ειρωνικά και καταγγελτικά για να μας πείτε τι; Πως κερδίσατε; Συγχαρητήρια λοιπόν.

Θα ήθελα όμως να δω και να βλέπω πολύ συχνότερα δελτία τύπου για κάθε ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία στο νομό μας.

Θα ήθελα να δω ανακοινώσεις για πολλά από τα σχολεία του νομού που είναι σε άθλια κατάσταση (με τη Νέα Δημοκρατία 1η στο νομό, μην το ξεχνάμε), θα ήθελα να διαβάσω ανακοινώσεις σχετικά με το τι θα γίνει με τη.. θέρμανση το χειμώνα (διότι ο Πασχάλης ως πότε θα πληρώνει πετρέλαια ο κακομοίρης, με τη Νέα Δημοκρατία 1η στο νομό, μην το ξεχνάμε), θα ήθελα επίσης να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσετε πολύ περισσότερα από τους υπουργούς και φίλους σας υφυπουργούς παιδείας.

Θα ήθελα επίσης να σας δω, να διεκδικήσετε εσείς μια καλύτερη δημοτική βιβλιοθήκη για τους μαθητές σας, μια πισίνα μονίμως σε λειτουργία για τους δικούς σας πάλι μαθητές αντί να βάζετε πλάτη σε υποψηφίους τοπικούς συμβούλους – φίλους σας – μόνο και μόνο για την απόσπασή τους.

Μην μπείτε στον κόπο να μου απαντήσετε το τι έχετε διεκδικήσει. Ας μου απαντήσετε πρώτα το τι έχετε καταφέρει.
Και επίσης να απαντήσετε στους χιλιάδες Έλληνες φορολογούμενους γονείς, οι οποίοι βλέπουν το σύστημα παιδείας να αργοπεθαίνει εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζει ΚΑΙ η σημερινή κυβέρνηση Σαμαρά, πως τολμάτε να έχετε στην επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ Πιερίας το παρακάτω βίντεο ύμνο στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.  http://www.dakedepierias.gr/home/1-latest-news/1088-eurospot2014

Ή λοιπόν αποφασίστε να πετάξετε από πάνω σας το χιτώνα του ανεξάρτητου – ο οποίος ούτως ή άλλως δε σας ταιριάζει - , ή συνεχίστε – επίσημα όμως – να χειροκροτείτε τις κυβερνητικές πολιτικές. 

Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης - πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.