# #

19 Ιουν 2014

Η φαινομενική ειρήνη που επικρατεί στις γειτονιές (και όχι σε όλες) δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα...


Το βάρος των αλυσίδων (Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους)

“Στην Ελλάδα η κοινωνική έκρηξη θα είναι τεραστίου μεγέθους”

Σε ένα παγκόσμιο πόλεμο δεν είσαι σε θέση να μιλάς για ''κοινωνικές εκρήξεις'', ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι κάτω από καθεστώς πλήρους οικονομικό- πολιτικό- κοινωνικής διάλυσης και ήδη περικυκλωμένος από σιδερόφραχτες και αμφιβόλου προέλευσης, δυνάμεις καταστολής.


- πλήρως αποβιομηχανοποιημένοι, στρατιωτικά αφοπλισμένοι και πολιτικά αποκλεισμένοι από τους λαούς που συνορεύουν με μας (με εξαίρεση, ίσως, τους Σέρβους, που ήταν και οι πρώτοι βαλκάνιοι παθόντες)

Περιμένουμε την ολοκλήρωση του δράματος όχι παθητικά αλλά χωρίς τη βοήθεια των, παραδοσιακά, φίλιων δυνάμεων μιας κοινωνίας, ενός λαού : του στρατού και των σωμάτων ασφάλείας του...



- σ’ αυτόν τον πόλεμο θα είμαστε όλοι στρατιώτες και θα πολεμήσουμε υπέρ βωμών και εστιών, απέναντι στους ''φίλους'' του νάτο, ηνωμένα έθνη (?) Και γενικά στους μισθοφόρους/σφαγείς της ανθρωπότητας απαρχής κόσμου.

- το σιωνιστικό πλαστό χρήμα έκανε καλά τη δουλειά του φίλοι μου. . . Αφαιρώντας μας τη δυνατότητα έλεγχου στην κοινωνία και την οικονομία μας, με το δικό μας νόμισμα και τα δικά μας εργαλεία άσκησης δημοσιονομικής πολιτικής, μας έκανε υποχείρια της παγκόσμιας νέας τάξης, επιταχύνοντας τις εξελίξεις για μια παγκόσμια ύφεση/σύρραξη.

- και μείς. . . Ασχολούμαστε με τους προδότες και τους δοσίλογους ανθέλληνες πολιτικάντηδες/καρικατούρες που το μόνο που έχουν σαν σκοπό είναι να φύγουν από τη χώρα την ώρα της πραγματικής κρίσης. (γί’αυτό και οι μεγάλες αγορές ακινήτων στο εξωτερικό).

- ξυπνάτε !!
Στάση πληρωμών και αυτοοργάνωση είναι οι μόνες λύσεις- πρόχειρες- που θα επιτρέψουν στο λαό μας να επιβιώσει σε αυτά που έρχονται. Μην αφήσετε κόμματα και πολιτικούς να καπηλευτούν τις καταστάσεις όπως έκαναν οι παππούδες μας τον δεύτερος παγκόσμιο πόλεμο.

Πάλι μετά τη λήξη του αυτοί είναι που θα έρθουν από 'έξω' σαν τιμητές, με τυμπανοκρουσίες και χειροκροτήματα στα αεροδρόμια. . . Όπως ο βασιλιάς, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και τόσοι άλλοι 'εθνοπατέρες'' και 'εθνοσωτήρες'' της τελευταίας ευκαιρίας...


- ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο από το λαό μας. Η ενότητα είναι το μόνο μέσο για την επιβίωση μας.

Γι αυτό και αυτή, η ενότητα, γίνεται στόχος, όλων όσων καλοπληρωμένοι από τους φονιάδες των λαών με ''κομματικές επιδοτήσεις'' και μίζες με πολλά μηδενικά, προχωρούν στην υλοποίηση των σχεδίων των αφεντάδων τους, με την ίδια και απαράλλαχτη μέθοδο όπως πάντα, το :
“διαίρει και βασίλευε”


- ρωτήστε και μάθετε από τους σέρβους την αλήθεια για τα σχέδια στα βαλκάνια- και κατ’επέκταση σε όλο τον κόσμο.

Κατέστρεψαν ένα λαό και μια υγιέστατη οικονομία (βλ. Ελλάδα) και την έκοψαν σε κομμάτια/ζώνες, προς όφελος των πολυεθνικών εταιρειών και των μαυραγοριτών τραπεζιτών.


- ήρθε η ώρα να πούμε - όλοι μαζί- το όχι στην παγκόσμια τραπεζική δικτατορία και στον αφανισμό των λαών.


Το πως ας το διαλέξει ο καθένας μας με τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στα πράγματα...

Η φαινομενική ειρήνη που επικρατεί στις γειτονιές (και όχι σε όλες) δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.