# #

26 Ιουλ 2013

Η χώρα κατοικείται πλέον από βαρβάρους, προδότες και δούλους!

ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ



«Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μία χώρα εύφορη και ηλιόλουστη, στην οποία κατοικούσαν σοφοί, ευφυείς και ήρωες.

Οι σοφοί «γέννησαν» τις επιστήμες, οι ευφυείς την τεχνολογία και οι ήρωες έδωσαν το αληθινό νόημα στις λέξεις στρατηγική, θάρρος και αυτοθυσία!

Οι επιστήμες και η τεχνολογία χαρίστηκαν απλόχερα σε όλους τους λαούς.

Οι ήρωες απώθησαν πολυπληθέστερους ζηλόφθονους βάρβαρους που επιτέθηκαν στην ηλιόλουστη χώρα αλλά και στις χώρες κάποιων που παρίσταναν τους «συμμάχους» της.

Οι «σύμμαχοι» ζήλεψαν την δόξα και σχεδίασαν δεινά τα οποία υπέστησαν οι σοφοί, οι ευφυείς και οι ήρωες γιατί εν τω μεταξύ εμφανίστηκε εκ των έσω και ένας άλλος εχθρός που κατασκεύασαν οι «σύμμαχοι». Μια συμμορία χαμογελαστών κακοποιών που τους ονόμασαν πολιτικούς.

Έφτιαξαν κατά παραγγελία κανόνες για να τους προστατεύουν που τους ονόμασαν Σύνταγμα. Και ένα πολίτευμα που κατ’ επίφαση το ονόμασαν Δημοκρατία.

Αλλά και πάλι έκριναν ότι δεν ήταν αρκετό, γιατί εν τω μεταξύ ανακάλυψαν ότι η ηλιόλουστη χώρα είχε στα εδάφη και στην θάλασσά της τεράστιο πλούτο!

Έτσι... σχεδίασαν ένα μακρόπνοο σενάριο οικονομικής υποδούλωσης.

Κορόιδεψαν τους κατοίκους της ηλιόλουστης χώρας και τους παραπλάνησαν να εκλέξουν για αρχηγούς τους δικούς τους συνεργάτες-προδότες. Από τότε οι οικογένειες των προδοτών συνεχίσουν να κοροϊδεύουν και να κυβερνάνε οι ίδιοι και οι επίγονοί τους την ηλιόλουστη χώρα. Την οδήγησαν στην χρεοκοπία και κατάκλεψαν τους κατοίκους.

Η χώρα με κατοίκους πρότυπο ηρώων έγινε χώρα επαναστατών του καναπέ.

Παντού έχουν βάλει ανθρώπους τους στους οποίους έχουν παραχωρήσει ισχύ προκλητικά προνόμια.

Σήμερα οι ήρωες προτιμούν να αυτοκτονούν αντί να αντισταθούν,οι σοφοί και οι ευφυείς αποδιώχνονται αφήνοντας την χώρα έρμαιο των «συμμάχων» και των συμμαχόφιλων πολιτικών.

Και έζησαν οι σύμμαχοι καλύτερα και οι σοφοί, οι ευφυείς και οι ήρωες έπαψαν να υπάρχουν.

Η ηλιόλουστη χώρα κατοικείται πλέον από βαρβάρους, προδότες και δούλους!

Καημένη πατρίδα!»

Ιων Πολιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.