# #

24 Ιουλ 2013

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ - ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!


Αν θελήσετε να συλλέξετε φωτόνια του ηλιακού φωτός για δική σας χρήση, θα σας έρθει ένα πρόστιμο που θα φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ.
Αν νομίζετε ότι αυτή η ψεύτικη κρίση που προκλήθηκε, θα ήταν μια καλή  επιλογή να έχετε κάποιους ηλιακούς συλλέκτες που είναι κάτω από το 80% στο κόστος και θα έχετε την ευκαιρία να αποσυνδεθείτε από το δίκτυο ρεύματος και την απάτη του λογαριασμού σας, μπορείτε να το ξεχάσετε.
Με τον τρόμο που έχουν την εξουσία να «αποσταθεροποιήσουν» την.. κατανάλωση ρεύματος (αν όχι να την εξαφανίσουν), κάποιος που είναι ενάντια σε αυτό, πρότεινε την ταφή της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας (η οποία είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ) σε ένα απύθμενο πηγάδι. 
Κάποια στιγμή το 2010 κάποιος έχει αποφασίσει να ιδιωτικοποιήσει τον ήλιο .... ναι ναι καλά διαβάσατε, στην Ισπανία, εντελώς αντίθετα από την Ευρώπη, η οποία επιβάλλει φόρο για την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται και εγχέεται στη γραμμή ... αντί να λάβουν τα κέρδη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό...  αν σας πιάσουν να συλλέγετε φωτόνια ηλιακού φωτός για δική σας χρήση, θα λάβετε ενα πρόστιμο των 30 εκατ. ευρώ.
"Η Ισπανική Ένωση Φωτοβολταϊκών (UNEF), η οποία συγκεντρώνει περίπου 300 επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν το 85% της βιομηχανίας, εγγυάται ότι, με αυτές τις αλλαγές που εφαρμόζονται, θα είναι πιο ακριβή η ηλιακή κατανάλωση, καταφεύγοντας σε συμβατική τροφοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.