17 Ιαν 2013

Αγώνας υπέρ πάντων, για να αποφευχθεί η παραπομπή του συνέταιρου Βενιζέλου.... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ; TI ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;Πάση θυσία σωτηρία του μπουρδέλου! 

Η τρόικα εσωτερικού, αυτή που εννοεί να αυτοαποκαλείται "συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων" έχει βαλθεί να δικαιώσει τον Ραφαηλίδη, που έλεγε ότι ο πολιτικός του σήμερα είναι ο γνήσιος απόγονος του κοτζαμπάση της τουρκοκρατίας. 

Δικαιώνοντας αυτόν τον χαρακτηρισμό, η τρόικα εσωτερικού έχει επιδοθεί τις τελευταίες δύο μέρες σ' έναν αγώνα υπέρ πάντων, για να αποφευχθεί η παραπομπή σε προκατακτική του συνέταιρου Βενιζέλου. 

Παρά το γεγονός ότι ο Βενιζέλος,
όπως και ο Παπακωνσταντίνου, απέκρυψε κι αυτός τη λίστα Λαγκάρντ, με αποτέλεσμα να στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες για υπεξαγωγή δημόσιου εγγράφου και απιστία. 

Πράξεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην εισπραχθούν φόροι από το δημόσιο, την ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, έχει διαλύσει ασφαλιστικά ταμεία. 
Και πέρα από τους διαφυγόντες φόρους, ούτε τα πρόσωπα που αναφέρονται στη λίστα ελέγχθησαν για τυχόν φορολογικές παραβάσεις. 

Στη λίστα βεβαίως δεν υπάρχουν τα ονόματα του τάδε υδραυλικού ή του δείνα ηλεκτρολόγου. 
Υπάρχουν ονόματα γνωστά σε όλους τους Έλληνες, ονόματα που πολλές φορές ακούγονταν για ανάρμοστες σχέσεις με πολιτικούς και άλλα πολύ χειρότερα. 
Αυτούς τους ανθρώπους ήθελαν και θέλουν να προστατεύσουν ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου. 

Και τον πρώτο, τον προστατεύει ο Σα(χλα)μαράς γιατί γνωρίζει και φοβάται ότι η παραπομπή του Βενιζέλου, θα έχει καταλυτικές συνέπειες στη βιωσιμότητα αυτού του μορφώματος που, κακώς, αποκαλείται κυβέρνηση. 

Παράλληλα, ο Σα(χλα)μαράς ανησυχεί και για τη δική του τύχη. 

Γιατί είναι σαφές ότι γνώριζε την ύπαρξη της λίστας, αλλά έκανε κι αυτός την "πάπια". 

Αδιαφορούν για την εντύπωση που θα δημιουργήσουν πάλι. 
Την πάση θυσία σωτηρία του μπουρδέλου.

http://swell-swell.blogspot.gr/2013/01/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.