# #

17 Ιαν 2013

69 κάλπες θα στηθούν τελικά για την λίστα Λαγκάρντ.



Η Μύριαμ Απλού ολόγυμνη στο πλευρό του Μειμαράκη-video!


69 κάλπες θα στηθούν τελικά για την λίστα Λαγκάρντ. 

Μάλιστα ο βουλευτής Νεράτζης σε συνεργασία με τον Γρηγοράκο και τον Τραγάκη-από τα πιο φωτεινά μυαλά του κοινοβουλίου-εισηγήθηκαν στους Σαμαρά-Βενιζέλο και τον πάστορα Κουβέλη να εκδώσουν ειδική οδηγία για την ...ενδυματολογικό κώδικα ενόψει ψηφοφορίας.

Πάντως και στις 69 κάλπες θα υπάρχουν κάμερες για να παρακολουθούν τι ψηφίζει ο κάθε ένας από τους εισερχόμενους στην κάλπη οι οποίες θα συνδέονται με το κλειστό κύκλωμα της Βουλής. 
Οι συγκεκριμένες χαφιεδοκάμερες θα δίνουν εικόνα στο γραφείο του μπούγκα μπούγκα Μειμαράκη ο οποίος θα ελέγχει, γουρλώνοντας τα διαπεραστικά μάτια του, την ψηφοφορία.

Οι 300 βουλευτές θα υποχρεωθούν να φορέσουν ειδικά βραχιόλια σαν κι αυτά που θέλει να αγοράσει ο Ρουπακιώτης για τους αδειούχους κρατούμενους.
Όποιος βουλευτής ψηφίζει εκτός κομματικής γραμμής αμέσως θα ανάβει ένα λαμπάκι στο βραχιόλι και ο Μειμαράκης αμέσως θα χαφιεδίζει στον αντίστοιχο αρχηγό κόμματος το όνομα του προβάτου που εκτρέπεται.

Ο μπούγκα μπούγκα Μειμαράκης ειδικά για την κρίσιμη αυριανή ψηφοφορία παρήγγειλε 50 τελάρα τζονυ κι άλλα τόσα τζακ και 5 τρίκυκλα ξηροκάρπια. 
Στο πλευρό του θα έχει και την Μύριαμ Απλού η οποία θα αναλάβει να τραγουδάει το αγαπημένο τραγούδι του Βαγγέλη "έφαγα 30 γύρους στους Αγίους Αναργύρους".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.