# #

15 Ιαν 2013

Φάτε ένα "τέκνο της Κρήτης"...!!!! Ακούστε το ηχητικό και ρίξτε το στην ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΑΑΑ!!!!




Χθες βγήκε στην εκπομπή Ανατροπή ο Πάνος Καμμένος και μίλησε για τη δανειακή σύμβαση και την παραίτηση της χώρας από την εθνική της κυριαρχία. (Επίσης μίλησε –επιτέλους κάποιος- και για την απίστευτη εγκύκλιο Μηταράκη που αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ και που δίνει το δικαίωμα στο γερμανικό δημόσιο να έρχεται να παίρνει ΚΑΙ τα ελληνικά λεφτά του επενδυτικού νόμου ΚΑΙ τα λεφτά του ελληνικού ΕΣΠΑ αλλά ας γυρίζουμε προς το παρόν στη δανειακή σύμβαση).

Και αφού ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τον Πάνο Καμμένο, το λόγο πήρε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που εκπροσωπούσε τη ΝΔ στο πάνελ. 

Και τι είπε ο βουλευτής που το παίζει και μάγκας (ο αθεόφοβος); Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι έχει διαβάσει το άρθρο 14, παράγραφο 5 της πρώτης δανειακής σύμβασης, που αναφέρεται η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ παραίτηση της χώρας από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας, και ότι δεν πρόκειται για τίποτα σημαντικό μιας και είναι συνήθης ρήτρα που μπαίνει σ’ όλες τις συμβάσεις της χώρας! Αυτό μας είπε εν ολίγοις. Ότι δεν υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη διάταξη. Ότι δεν έγινε και τίποτα σοβαρό….

Ακούστε τώρα ποια είναι η αλήθεια για τον κύριο Κεφαλογιάννη.
Όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ο Σαμαράς ακόμη το «έπαιζε πατριώτης», ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε βγει στη ραδιοφωνική μου εκπομπή στο Ράδιο 9 για να σχολιάσει τη δανειακή σύμβαση. Ξέρετε τι έλεγε τότε ο απίστευτος αυτός τύπος;

* Ότι «επιτέλους κάποιος δημοσιογράφος είχε την ευαισθησία να δει κάτι που αγγίζει τα όρια της εθνικής κυριαρχίας»

* Ότι εφαρμοστέο δίκαιο ορίστηκε το βρετανικό επειδή είναι το δίκαιο των δανειστών και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να το δεχθούμε.

* Ότι είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη που υπέγραψε ενυπόθηκο δάνειο (με τη δανειακή σύμβαση)
.

Και το καλύτερο έρχεται τώρα. Τι έλεγε για το άρθρο 14, παράγραφο 5, που χθες το βρήκε ως μια συνηθέστατη ρήτρα…;;!!!

Διαβάστε: (04.55) «Τα κράτη έχουν κάποια ασυλία. Δεν μπορείς σε ορισμένα θέματα τα οποία άπτονται της εθνικής κυριαρχίας να παρέμβεις ως πιστωτής. Και εμείς τι κάναμε; Υπογράψαμε στο άρθρο 14 παράγραφος 5 και έχουμε υπογράψει ενυπόθηκο δάνειο όπως ο κάθε ιδιώτης υπογράφει στην τράπεζα και μπορεί ο πιστωτής μας αν δεν του πληρώσουμε τη δόση, να προσφύγει στο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου με το δίκαιο των πιστωτών και να πάει να δεσμεύσει τις φρεγάτες που φτιάχνουμε στο Άμστερνταμ!!!!»

Αυτά έλεγε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ακούστε τον στο ηχητικό που ακολουθεί. Όμως πριν τον ακούσετε και εκνευριστείτε, να προλάβω να κάνω τα σχόλιά μου…

Σας θυμίζουν αυτά τίποτα από τον χθεσινοβραδινό Κεφαλογιάννη; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. 
Γιατί τώρα έχει καρέκλα… 
Δεν θα κάτσει να υπερασπίζεται την πατρίδα τώρα που έχει καρέκλα… 

Αυτά τα έλεγε τότε που ήταν στην αντιπολίτευση και ο αρχηγός του το έπαιζε αντι-μνημονιακός! 

Όταν όμως είσαι στην κυβέρνηση και ο αρχηγός σου έχει αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο… τι κάνει ένας Μανώλης Κεφαλογιάννης, ένα «γνήσιο τέκνο της Κρήτης»; 

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ψιλοκομμένο!

Τέτοιο παλικάρι ο Κεφαλογιάννης. Τόσο μάγκας ο Μανώλης.

Και διαμαρτύρονται που τους φωνάζει ο κόσμος δωσίλογους;


Και λίγα τους λέει! Πολύ λίγα τους λέει!

Στην πρώτη δανειακή σύμβαση, ο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε αυτή να ισχύει από της υπογραφής της και ΜΕΤΑ να πάει στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση. Τώρα ο Σαμαράς θα τη φέρει στη Βουλή (μετά την υπογραφή της) ΜΟΝΟ για συζήτηση.

Και μιλάνε οι δωσίλογοι! Και μιλάνε οι προδότες της χώρας! Βγάζουν και γλώσσα!

Και ξέρετε ποια είναι η πιο πικρή αλήθεια; Ότι σ’ αυτή τη νέα δανειακή σύμβαση του Σαμαρά, το επίμαχο σημείο της παραίτησης της χώρας από την εθνική της κυριαρχία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το άρθρο 14, παράγραφος 5. Αυτό ήταν στην πρώτη δανειακή. Τώρα, είναι το 4.4. Όμως αυτό δεν το ξέρει ο κύριος Κεφαλογιάννης γιατί δεν τη διάβασε… ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

Απλά, επειδή τότε είχε τύχει να διαβάσει την πρώτη, έμεινε σ’ εκείνη. Σιγά μην ξαναδιαβάζει τη νεότερη. Σε 10 χρόνια πάλι θα ξαναδιαβάσει…

Αυτός ο κύριος, όταν περνούσε η πρώτη δανειακή σύμβαση επί Παπανδρέου μιλούσε για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Η κυβέρνησή του έκανε ακριβώς το ίδιο και χειρότερα.

Αυτός ο κύριος σήμερα δεν βγάζει τσιμουδιά! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΑΑΑΑ!!!!

Κατάπιε και το «κοινοβουλευτικό» και το «πραξικόπημα».

Και το ριξε στην ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΑΑΑ!!!!
Ακούστε το ηχητικό από την «Εκπομπάρα των 20 λεπτών» - 17 Μαΐου 2011 στο Ράδιο 9


Πηγή
από δω

2 σχόλια:

  1. Το Ηράκλειο ήταν γεμάτο σουμπερίτες. Συνεχίζει την παράδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν τσίπα...Αλλά έχουν ένα τεράστιο όπλο...Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.