# #

15 Ιαν 2013

Για ποια Ελλάς εσύ μιλάς; (ηχητικό ντοκουμέντο)

Κάτι παραπάνω από "γη και ύδωρ" στο πιάτο των "εταίρων"
Το προφητικό πρωτοσέλιδο του "Έθνους" τον περασμένο Απρίλη


 Κάτι παραπάνω από "γη και ύδωρ" στο πιάτο των "εταίρων"
Και επίσημα θα υποθηκεύσουν οι «δυνάμεις κατοχής» το μέλλον των Ελλήνων σήμερα το βράδυ με τη νομοθετική ρύθμιση που περνάει σήμερα από το κοινοβούλιο, σύμφωνα με την οποία το κράτος παραιτείται της ασυλίας του.
Η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφέρει "γη και ύδωρ" στους εταίρους μας σε περίπτωση που δεν εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της.
Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, η συγκεκριμένη τρισέλιδη συμφωνία-δέσμευση για τη χώρα μας δεν έχει λάβει όπως θα έπρεπε τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Αντίθετα, θα ...
παραδοθεί τυπικά προς έγκριση στον προαναφερόμενο γνωμοδοτικό θεσμό.
Τι προβλέπει το εδάφιο 11
«Ούτε το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση Τροποποίησης»
Αυτό ορίζεται στο 11ο εδάφιο του κειμένου, κάτι που σημαίνει πως ο δημόσιος πλούτος δεν μπορεί να εξαιρεθεί από οποιαδήποτε κατάσχεση προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών μας.
Παράλληλα, στο ίδιο κείμενο ορίζεται ότι οι τυχόν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα εξεταστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από δικαστήριο του Λουξεμβούργου.
Μια υγιής φωνή ξεσπά
Ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Θράκης Φάνης Μαλκίδης εξήγησε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Maximum της Αλεξανδρούπολης τι θα σημάνει η σημερινή ψηφοφορία.
Μάλιστα μίλησε για την δεύτερη φορά που η Ελλάδα παραχωρεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, η πρώτη ήταν την περίοδο της κατοχής. «Από σήμερα το βράδυ η πατρίδα μας, η ελληνική δημοκρατία, για την οποία αγωνίστηκαν χιλιάδες και χιλιάδες δικοί μας άνθρωποι, παύει να έχει ασυλία»...
Ακούστε το πολύ ενδιαφέρον ηχητικό που ακολουθεί για να διαπιστώσετε το οριστικό ξεπούλημα που θα κάνουν οι εκπρόσωποι σας στη Βουλή. Εντελώς τυχαία και συμπτωματικά τον κ. Μαλκίδη δεν τον καλούν οι μεγάλοι ειδησεογραφικοί οργανισμοί, αλλά ούτε τα μεγάλα sites "φιλοξενούν" τις απόψεις του...Ακούστε τι είπε και θα καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.