# #

31 Μαΐ 2012

Σκουρλέτης προς Μπακογιάννη: Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν στόλισε η Siemens τα γραφεία..Βίντεο



thumb
Σκληρές εκφράσεις σε προσωπικό επίπεδο αντάλλαξαν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη συνεχίζοντας έτσι την αντιπαράθεσή που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές για το θέμα της τρομοκρατίας.
Από τη μεριά του, ο Π. Σκουρλέτης κατηγόρησε την Ν. Μπακογιάννη για «ολισθηρό δρόμο» ενώ σημείωσε πως: «Φοβάμαι ότι ο δρόμος που ακολουθεί η κ. Μπακογιάννη κινείται σε λογική πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας. Είναι ολισθηρό να το χρησιμοποιεί κάποιος».
«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν στόλισε η Siemens τα γραφεία», τόνισε επίσης και πρόσθεσε πως ο λαός την έκρινε και την άφησε εκτός Βουλής. «Μου σηκώνεται η ...
τρίχα με την αντίληψη σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Σκουρλέτης.
Στην άλλη πλευρά, η Ν. Μπακογιάννη ζήτησε επίμονα από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη 17Ν και συγκεκριμένα των κ.κ Αγγελόπουλου και Γιαννόπουλου.
«Τις ύβρεις σας να τις κρατήσετε» είπε η Ν. Μπακογιάννη ενώ μίλησε για λάσπη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο της.
Ο Π. Σκουρλέτης μίλησε για ατομικές και προσωπικές δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη 17Ν οι οποίες δεν εκφράζουν το κόμμα, ενώ πρόσθεσε πως στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη υπάρχει «άρωμα και λογική μυστικών υπηρεσιών.
«Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετείτε» κατέληξε για να πάρει την απάντηση: «αφήστε τις αηδίες».
Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την Ν. Μπακογιάννη να καταδικάσει τη δολοφονία Τεμπονέρα από μέλος της ΝΔ και είπε ότι σε αυτή τη δίκη στελέχη της ΝΔ πήγαν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Από την πλευρά της η επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ ανέφερε ότι καταδικάζει κάθε είδους τρομοκρατία.
βίντεο: 24h.gr


1 σχόλιο:

  1. Παναγίτσα μου,όχι άλλο Μπακογιάννη!Θα βλέπω πάλι εφιάλτες.Μπρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.