# #

30 Μαΐ 2012

Πολύ γέλιο...Δείτε το βίντεο !!!


1 σχόλιο:

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 25% Περιμάζεψε όλα τα λαμόγια,όλα τα αρπαχτικά συνασπισμένα για το κοινό μεταξύ τους φαγοπότι.Ο θεματοφύλακας και υπερασπιστής,το προπύργιο λαμογιών και αρπαχτικών.

    ΣΥΡΙΖΑ 34% Είναι το κόμμα που ελπίζει ο Έλληνας,το κόμμα διαμαρτυρίας,με λόγο,αν διορθώσει το λόγο του στα περί Μακεδονίας και της λαθρομετανάστευσης τα ποσοστά του θα εκτοξευθούν στο 55%.
    ΠΑΣΟΚ 8% Απαξιωμένο στη συνείδηση του Ελληνικού λαού,θεματοφύλακας των λαμογιών.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4% Ο μεγάλος δημαγωγός,ο νεοδημοκράτης ιανός που ευτυχώς αποκαλύφτηκε νωρίς στα σαλόνια της προεδρίας του Παπούλια.Μην ανησυχεί κανένας,μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί αν δε του φύγουν οι περιφερόμενοι της πολιτικής με ένα σχήμα νεοδημοκράτικο με άρωμα Κουβέλη και Βενιζέλου για συνέχιση του εθνοκτόνου μνημονίου.
    ΚΚΕ 5% Το ρολόι τους σταμάτησε στην επανάσταση των μπολσεβίκων το 1917,έχουμε μια πενταετία να γιορτάσουμε τα εκατό χρόνια της επανάστασης του Λένιν,τότε 32.000.000 εκατομμύρια Έλληνες θα πάρουν το σφυροδρέπανο να θερίσουν στάρια και βρώμη στα μαρμαρένια αλώνια του Περισσού.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6% Αυτοί έχουν πατριωτικό λόγο,μα ζήλεψαν τους αρματωλούς και κλέφτες της οθωμανικής εποχής,λαθρομετανάστες σώζεστε μόνο αν πάτε στο ΗΟΝDOS CENTER βάφοντας με λευκές πούδρες το δέρμα σας,και κάνοντας εντατικά μαθήματα ελληνικών σε φροντηστήριο.
    ΛΑΟΣ 1% Εδώ άνοιξε ένα γυμναστήριο κωλοτούμπας,οι ελάχιστοι πελάτες φεύγουν,αναρωτιούνται,γιατί στο γυμναστήριο κωλοτούμπας του Καρατζαφέρη κι όχι στο γυμναστήριο κωλοτούμπας του Σαμαρά που έχει και δωρεάν φαγητού.
    ΔΗΜΑΡ 4% Υπάρχει πολύς συνωστισμός στη προκυμαία σε τούτο το κόμμα,πολλά αρχαία λαμόγια έβαψαν τις μούρες τους και εμφανίζονται κάτω από το χαρισματικό και ήρεμο ύφος του Κουβέλη ως αθώες περιστερές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.