# #

28 Μαΐ 2012

ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.


ΚΑΤΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

80 Εκατομμύρια ζητούσε ο Άκης από τον Σμπώκο. Με τις σακούλες τα εκατομμύρια από τον Τσουκάτο “στο κόμμα”. Σκασμένος στο Γερμανικό χρήμα ο Μαντέλης, που μετά μάθαμε ότι ήταν και Τούρκικο.

Και μετά αναρωτιέσαι πως προδόθηκε το Αιγαίο, πως λεηλατήθηκε η χώρα, πως ο ΟΤΕ έγινε Γερμανικός σε μία νύχτα, γιατί πλήρωσες δισεκατομμύρια για τα υποβρύχια που γέρνουν, γιατι η Hoechtief χρωστά δισεκατομμύρια στο δημόσιο, μα κυρίως…

ΓΙΑΤΙ “ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΗΚΑΝ” ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΑ ΙΜΙΑ, ΤΟ ΑΝΑΝ..

ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. 

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΡΕΜΑΛΙΑ. 

ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟ.

Για να χαίρεσαι τους τραπεζίτες που δάνειζαν εκατομμύρια στον Άκη χωρίς να βγάλουν άχνα και τώρα χορηγούν τους νέους Άκηδες, τους νέους Παγκάλους για να τους δώσουν τα νέα ΔΙΣ που τα παιδιά σου θα πληρώσουν.

Πάρε για να καταλάβεις πόσα από αυτά τα ΔΙΣ θα πάρουν οι εκδότες για να συνεχίσουν να σου φέρνουν Τσουκάτους και Μαντέληδες  για να παραδώσουν και τα διςσέγγονα τους.

Γιατί ρε Έλληνα δεν σεβάστηκες ότι ο μισθός και η σύνταξη σου, η ελευθερία σου δεν ήρθαν από τους “κοινωνικούς αγώνες” των Παγκαλομαντέληδων αλλά από το αίμα των “ρεμαλιών” του 1821, του 1940 – 1945 και όλων αυτών που θυσιάστηκαν για να διώξουν τους Πάγκαλους και τους Παπακωνσταντίνηδες. 

Που εσυ ανιστόρητε ραγιά τους βάραγες παλαμάκια και τώρα σκούζεις.

Έχεις μία τελευταία ευκαιρία να τους διώξεις αναίμακτα. 

Αλλιώς θα σε πνίξουν στο ίδιο σου το αίμα, όπως γίνεται παντού που επεμβαίνει το σοσιαληστικό ΔΝΤ και οι εκπολιτιστές του Αλάριχου και του Χριστοφοράκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.