# #

4 Απρ 2012

Ο ΠΑΠΑ-ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ



Με λιμουζίνες και βαπόρια
η αποχώρηση τού Εφραίμ από τον Κορυδαλλό

Σε θαύμα τής Παναγίας
απέδωσε την αποφυλάκισή του ο ίδιος


Αποφυλακίστηκε τελικά ο παπα-νονός Εφραίμ από τον Κορυδαλλό. Η αποφυλάκισή του ξεπέρασε κι αυτή τού Παλαιοκώστα.


 Έγινε επίσημα, με τη βούλα τής Ρωμιοσύνης, με λιμουζίνες με φιμέ τζάμια, μπράβους, παπάδες και ...
βαπόρια κι όχι όπως τού Παλαιοκώστα με ελικόπτερα με αλβανούς, να κινδυνεύει να τσακιστεί από καμμιά ταράτσα. 

Ο αρχινονός οδηγήθηκε στο Άγιο Όρος, επίσημη έδρα τής Κόζα Νόστρα. Εκεί, με δάκρυα στα μάτια και αναμμένες λαμπάδες τον υποδέχτηκαν εκατοντάδες άλλoι μαφιόζοι. Ο παπα-νονός, τους ευλογούσε, τους χειροτονούσε κι εκείνοι τον επευφημούσαν, τον αγκάλιαζαν,  τον σήκωναν στα χέρια, τού φιλούσαν τα χειροπόδαρα, τού χάρισαν δε συμβολικά ένα σταυρό και μια ευλογημένη πατερίτσα. Ο δήθεν μεγαλόψυχος και ανοιχτόκαρδος Εφραίμ, σαν άλλη Μαρία Αλιφέρη, δήλωσε υποκριτικά συγκινημένος: «Σας αγαπώ»!

Η Παναγία πάντως φαίνεται, πως έβαλε το δάκτυλό της - κλειδί στην κλειδαριά τού κελιού τού παπα-νονού, γιατί, όπως δήλωσε κι ο ίδιος, η αποφυλάκισή του ήταν «θαύμα τής Παναγίας».

 


 
  
Με λιμουζίνες και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς, τριγυρνάμε στα σκοτάδια κι όμως εσύ δε μας ακούς, όπως λέει και το ρωμαίικο άσμα...

 
 
Η υποκρισία τής Ρωμιοσύνης είχε τιμωρήσει το παιδί της παραδειγματικά. Το ατόπημα τού αρχινονού δεν ήταν οι ληστείες, οι συναλλαγές, το ξέπλυμα χρήματος και το βρώμικο αλισβερίσι με την Πολιτεία, αλλά η επίσκεψή του στη ρώσικη μαφία τού Πούτιν. Η ρωμαίικη μαφία δεν θέλει άλλο μαγαζί στα πόδια της, αφού έχει υπογράψει συμβάσεις με τα δυο άλλα γνωστά μαγαζιά (το ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο). 

Ο αρχινονός με το ύφος χιλίων καρδιναλίων και με την αλαζονική συμπεριφορά πάντως, τελικά δικαιώθηκε. Λειτούργησαν στην περίπτωσή του  κι οι δυο μαφίες, Εκκλησία και Πολιτεία, συνεργαζόμενες με πλήρη συνεννόηση...
 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.