# #

5 Απρ 2012

Τέσσερα εγκλήματα και μια κηδεία...



ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο:

 Πρωί Τετάρτης, στην πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα στα Οικονομικά  Υπουργεία που τα κυβερνητικά στελέχη και οι αντιπρόσωποι της Τρόικας καταρτίζουν τον αντεργατικό-αντικοινωνικό Αρμαγεδδών της επόμενης μέρας των εκλογών και στη Βουλή που οι εθνοπατέρες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ κανονίζουν τις παράνομες χρηματοδοτήσεις των κομμάτων τους και τα ατελείωτα ρουσφέτια τους,ακούγεται ένας πυροβολισμός.

 Δεν είναι Αυτοκτονία. Είναι Δολοφονία.


ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο:

 Κυνική δήλωση Μπεγλίτη για τον τραγικό αυτόχειρα. Καλεσμένος της... Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα και απάντησε:
 ”Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του… Μόνο σεβασμός”.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής..

 «Δεν έχω κανένα σχόλιο και δε νομίζω ότι προσφέρεται να μπει στην πολιτική συζήτηση αυτή η ιστορία. Πρόκειται για μία ανθρώπινη τραγωδία, την οποία νομίζω ότι όλοι πρέπει να σεβαστούμε».

Δηλαδή, μετά την απαγόρευση των διαδηλώσεων που δρομολόγησε το καθεστώς Παπαδήμου με όργανο τον δήμαρχο Αθηναίων Καμμίνη, μας απαγορεύουν να σκεφτόμαστε, να κλαίμε για τους δικούς μας ανθρώπους που δολοφονεί η πολιτική των πλουσίων, των τραπεζών και των τοκογλύφων.

 Μας απαγορεύουν να συναισθανόμαστε την απώλεια, μας απαγορεύουν να μοιραζόμαστε το δράμα, στιγμιότυπο και αυτό του καθημερινού Γολγοθά που ζει ο κόσμος της εργασίας,  με τις ατελείωτες απολύσεις, τις εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων και των εκατομμυρίων φτωχών, των νηστικών παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία. 

 Τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι θα ακολουθήσουμε την προτροπή του και θα τους Ανατρέψουμε...

ΕΓΚΛΗΜΑ 3ο:

 Σύμφωνα με την ειδησεογραφία εντάλματα σύλληψης για οκτώ πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση των όπλων τα οποία εντοπίστηκαν σε πολυκατοικία στη Λούτσα, εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου προσήχθησαν σήμερα ένας 56χρονος και μία 49χρονη.

 Εναντίον των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή, εμπορία και λήψη όπλων και διάπραξη κακουργημάτων κατά συναυτουργία.

 Στη δικογραφία αναφέρεται ότι η δράση της οργάνωσης ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια (2004) οπότε μέλη της οργάνωσης προχώρησαν σε εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή πυροβόλων και πολεμικών όπλων από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, με σκοπό να τα διακινήσουν εντός Ελλάδας.

 Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της υπόθεσης, μεγάλο μέρος του οπλισμού φέρεται να έφτασε ταχυδρομικώς από τη Γερμανία με εμφανιζόμενο παραλήπτη 53χρονο δικηγόρο από τα Σπάτα, επιφανές πρόσωπο στην περιοχή, καθώς είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και ο οποίος ήταν πρόεδρος σε τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων με δύο ανεξάρτητες παρατάξεις.

Καταρχάς, διαπιστώνουμε τη διαφορετική τακτική της Αστυνομίας. Αφού οι δράστες δεν είναι διαδηλωτές κατά των αντιλαϊκών μέτρων και των Μνημονίων και 19χρονοι καταληψίες μαθητές που οι μπάτσοι φύτεψαν στις τσάντες τους μολότοφ, τα ονόματά τους και οι φάτσες τους δεν αποκαλύπτονται, ούτε φυσικά υπάρχει επικήρυξή τους.

Έλα, μωρέ, απλοί μαφιόζοι ήταν οι άνθρωποι. Και μάλιστα Δεξιοί, αφού ως γνωστόν οι ανεξάρτητες γαλάζιες παρατάξεις στα Μεσόγεια είναι περισσότερες και από αυτές του Παπάγου. Και όπως έδειξαν και τα Ζωνιανά, όλοι αυτοί δουλεύουνε Μαζί! Είναι οι άνθρωποι με μια οικονομική επιφάνεια, με κύρος και πρεστίζ, οι θρησκευόμενοι και υπερπατριώτες που «μπαινοβγαίνουν» στην παρανομία, διαπλέκονται με τους εφοπλιστές και τους εμπόρους ναρκωτικών, έχουν προνομιακές σχέσεις με τα κόμματα εξουσίας,  ιδιαίτερα τις μεγάλες κομματικές οικογένειες.

ΕΓΚΛΗΜΑ 4ο:
  Το θέμα της νοθείας των καυσίμων επαναφέρει ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας.
 Σχετικά με την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας των καυσίμων και τα συστήματα παρακολούθησης που εξήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός, ο Σούρλας δήλωσε ότι πρέπει να απαντηθούν καίρια ερωτήματα όπως:
 1. Γιατί επί σειρά ετών δεν εφαρμόστηκαν τα συστήματα αυτά ενώ υπήρχαν στην αγορά, εφαρμόζονται σε άλλες χώρες και το κόστος τους σε σχέση με τις απώλειες από τα καταχρασθέντα ποσά ήταν σχετικά μικρό.
 2. Γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των λαθρεμπόρων και των προμηθευτών νοθευμένων καυσίμων στις ένοπλες δυνάμεις στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη.
 3. Αν πρόκειται οι λαθρέμποροι και οι προμηθευτές των νοθευμένων καυσίμων στις ένοπλες δυνάμεις που είναι εύκολο να εντοπιστούν στο σύνολό τους, να επιστρέψουν στο κράτος τα ποσά που καταχράστηκαν τα οποία δεν είναι βέβαια 1 δις το χρόνο, όπως είπε ο πρωθυπουργός, αλλά βάσει στοιχείων που κατατέθηκαν στη Βουλή ξεπερνούν τα 3 δις το χρόνο.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ:

 Στην κηδεία του πολιτικού συστήματος αναφερόμαστε, στην κηδεία των καθεστωτικών κομμάτων και του κόσμου των πλουσίων, στην κηδεία του βούρκου της Διαπλοκής και της Διαφθοράς της SIEMENS, του Χρηματιστηρίου, των Μεγάλων Έργων, των Πολεμικών Εξοπλισμών, της Ολυμπιάδας….

 Η κηδεία αυτού του εξαμβλώματος, ενός κόσμου εκμετάλλευσης, καταπίεσης, λεηλασίας εργατικών δικαιωμάτων και της κοινωνικής περιουσίας, ρατσισμού και εθνοκαπηλείας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουμε ως Άνθρωποι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνουμε πράξη το τελευταίο κάλεσμα του ηρωικού και αξιοπρεπούς 77χρονου..

ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, μέσω "βαθύ κόκκινο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.