# #

6 Απρ 2012

Έναν ψυχίατρο, ρε παιδιά!




Μετά την αυτοκτονία του Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα, οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν στραφεί στους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους.


 Βέβαια, δεν τους ρωτάνε για τους εαυτούς τους –αν και είναι όλοι για ζουρλομανδύα- αλλά για αυτούς που αυτοκτονούν.


 Και είναι γεμάτοι απορίες..


 Έπρεπε να αυτοκτονήσει ένας συνάνθρωπός μας στο Σύνταγμα, για να αναγκαστούν το Mega και ο ΣΚΑΪ να παραδεχτούν πως οι αυτοκτονίες στη χώρα πέφτουν βροχή εδώ και δυο χρόνια.


 Φυσικά, το κάνουν με μισή καρδιά – θα προτιμούσαν να μην αναφερθούν στις αυτοκτονίες αλλά αναγκάζονται από την οργή των πολιτών.


 Αν ο επόμενος συνάνθρωπός μας που θα αυτοκτονήσει φροντίσει να τινάξει τα μυαλά του μέσα στο στούντιο των ειδήσεων την ώρα που η Όλγα χαριεντίζεται με τον...
Γιάννη –προκαλώντας αισθήματα ζήλιας στον Παύλο-, είμαι βέβαιος πως όλοι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι της χώρας θα συγκλονιστούν.


 Ειδικά, αν το ταγέρ της Όλγας λερωθεί με αίμα και χυμένα μυαλά.


 Οι ψυχολόγοι έχουν αντικαταστήσει στα πάνελ τους οικονομολόγους.


 Βέβαια, οι οικονομολόγοι αποδείχτηκαν εντελώς άχρηστοι – το ίδιο άχρηστοι θα αποδειχτούν και οι ψυχολόγοι.


 Πάντως, είναι αξιέπαινοι οι τηλεδημοσιογράφοι που απευθύνονται σε ψυχολόγους για να τους ρωτήσουν για τις αυτοκτονίες, αφού θα περίμενες -εκτός όλων των άλλων γνώσεων που διαθέτουν τα παπαγαλάκια πανεπιστήμονες-, να είναι αστέρια και στην ψυχολογία.


 Μιας και οι δημοσιογράφοι ρωτάνε τους ψυχολόγους για το αν υπάρχει λογική στην απόφαση ενός ανθρώπου να αυτοκτονήσει, ελπίζω να βρεθεί ένας ψυχολόγος να τους πει πως δεν υπάρχει καμία λογική στο να περνάς ολόκληρη τη ζωή σου, γλείφοντας τα αρχίδια του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Αλαφούζου. Αλλά το κάνουν.


http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.