# #

6 Απρ 2012

Έκκληση για εμπάργκο στον Χρυσοχοΐδη για την αστυνομική βία

xrysoxoidis.euro_1

Το site "Το Κουτί της Πανδώρας" του Κώστα Βαξεβάνη απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημοσιογραφικούς οργανισμούς να επιβάλλουν εμπάργκο στο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καθώς όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση "τα φαινόμενα αστυνομικής βίας αυξάνονται και απ ό,τι φαίνεται πρώτος στόχος είναι η φίμωση των δημοσιογράφων.
 Μετατρεπόμαστε σε χώρα μπανανία με το πρόσχημα της ασφάλειας και της τάξης".



 Ένας νεαρός 18 ετών χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Μετά την προσαγωγή του σε Αστυνομικό Τμήμα, κουκουλοφόροι αστυνομικοί τον χτύπησαν στέλνοντάς τον στην εντατική. 
 Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, υποβάλλεται σε επέμβαση στο κεφάλι μετά από χτύπημα που δέχθηκε από άντρα των ΜΑΤ την ώρα που έκανε τη δουλειά του.
 Η δημοσιογράφος Ρένα Μάνιου ξυλοκοπήθηκε κάνοντας ρεπορτάζ.
 Τα φαινόμενα αστυνομικής βίας αυξάνονται και απ ό,τι φαίνεται πρώτος στόχος είναι η φίμωση των δημοσιογράφων.
 Μετατρεπόμαστε σε χώρα μπανανία με το πρόσχημα της ασφάλειας και της τάξης. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ω! ποία ειρωνία ο τίτλος) είναι υπεύθυνος γι' αυτά τα φαινόμενα.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, και μέχρι να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, δεν θα υπάρχει για το www.koutipandoras.gr. Θα υπάρχει εμπάργκο για κάθε δραστηριότητά του,ακόμη και για το όνομά του.
 Καλούμε τον δημοσιογραφικό κόσμο να κάνει το ίδιο.
Το Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.