# #

5 Απρ 2012

Το ΚΚΕ... συμμετέχει στις εκλογές και στο πολιτικό σύστημα για την χαρά της συμμετοχής...


Πολιτική εορτή


Από την εφημερίδα "Το χωνί"

Το πρώτο φύλλο του Χωνιού κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου και το δεύτερο την πρωταπριλιά. Το Χωνί συμβολικά εκφράζει δύο κυρίαρχες ομάδες. Την πρώτη Κυριακή τους αντιστεκόμενους πολίτες και την δεύτερη Κυριακή τους μόνιμα ψευδόμενους πολιτικούς.

Όποιος ήθελε να παρακολουθήσει την παρέλαση ήταν ελεύθερος να το κάνει. Μέσω τηλεοράσεως.

Χρυσές δουλειές έκαναν οι τεχνικοί τηλεοράσεων. Εκατομμύρια τηλεοράσεις έσπασαν από τα νεράντζια που έριχναν οι πολίτες όταν έβλεπαν τουςαντιπρόσωπους της τρόικας.

Έκτακτο φόρο θα βάλει η κυβέρνηση για να καλύψει τα έξοδα για την προστασία των παρελάσεων. Θα είναι το παρελασιόσημο και θα εισπράττεται δις τον χρόνο μέσω των λογαριασμών του νερού. Στους φτωχότερους θα υπάρχει και επιστροφή. Σε μορφή δακρυγόνου.

Εφτά χιλιάδες εκατόν είκοσι  πολίτες παρακολούθησαν την παρέλαση. Για να μην λέμε ότι δεν υπήρχε κόσμος.

Οι εφτά χιλιάδες φορούσαν αστυνομική στολή και οι 120 πολιτικά.

 Οι 120 ήταν οιπρονομιούχοι. Είδαν την παρέλαση από τις ταράτσες των ξενοδοχείων και της βουλής.

Κατηγορούν το ΚΚΕ επειδή δεν θέλει να κυβερνήσει. Μικρόψυχοι, τι να πεις. Το κόμμα δεν έχει το ψώνιο της ανταγωνιστικότητας.

 Ούτε θέλει εφήμερες πρωτιές. Και μάλιστα υπό καθεστώς καπιταλισμού.

Το θέμα είναι απλό: Το ΚΚΕ...συμμετέχει στις εκλογές και στο πολιτικό σύστημα για την χαρά της συμμετοχής.

Μικρόψυχος Πασόκος

Ο Πάγκαλος δεν θα μας δώσει την ευκαιρία να τον ψηφίσουμε. Μια χαρά είχαμε, να πάμε να ψηφίσουμε τον Πάγκαλο και μας την στερεί. Τι να πεις…πασόκος είναι, σιγά μην μας άφηνε να χαρούμε.
Από την ώρα που δήλωσε ότι θα μου στερήσει την χαρά να τον ψηφίσω δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Θόδωρε κάντο για μένα. Βάλε υποψηφιότητα. Να γελάσει λίγο το χειλάκι μας…

Να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο facebook «Θέλω τον Πάγκαλο υποψήφιο να του βάλω πέντε σταυρούς και κάνα δυο καντήλια».

Και δεν μας έφτανε ο Θόδωρος που μας στερεί την χαρά, ήρθε καπάκι και ο Ξυνίδης. Ξινές θα βγουν αυτές οι εκλογές.

Και επειδή, όπως όλοι ξέρουμε, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι δύο κόμματα με ίδια πολιτική, είναι απόλυτα φυσιολογικό να στερήσει από την χώρα τις υπηρεσίες του και ο Σιούφας.

Θα τσαντίστηκε φαίνεται επειδή δεν έχει την προσωπογραφία του στην βουλή.

Ελεύθεροι σκοπευτές στην παρέλαση. Σκλαβωμένη ελευθερία στην χώρα. Και αναρωτιέται κανείς… γραφικός είναι αυτός που μιλάει για κατοχή στην χώρα ή αυτός που μιλάει για δημοκρατία;

Πολλοί συνάνθρωποι μας πιστεύουν ότι οι πολιτικοί δεν θα μας αφήσουν να πεθάνουμε από την πείνα. Ότι κάτι θα κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι το έχουν κάνει ήδη. Έχουν κλείσει συμφωνίες με τα γραφεία τελετών για να πάρουν μίζες.

Τα φίδια και οι εθνοσωτήρες

Σχεδόν 8 εκατομμύρια στα κόμματα για ερευνητικούς σκοπούς. Η βασική τους έρευνα στοχεύει στο να κατανοήσουν πως γίνεται και έχουν ακόμαψηφοφόρους.

Και ξαφνικά στην βουλή ανακάλυψαν οι εθνοσωτήρες μας ότι με το νομοσχέδιο του Σαχινίδη η Ελλάδα πρώτα θα πληρώνει τους δανειστές και έπειτα τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Στην συνέχεια θα ανακαλύψουν ότι η γη γυρίζει.

Και που θα πάει, θα ανακαλύψουν και κάποια στιγμή ότι έχουν ξεπουληθεί τα πάντα. Δεν πειράζει αν αργήσουν λιγάκι. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Οι ιθαγενείς κάτοικοι της την βγάζουν δεν την βγάζουν.

Αλλά επί του θέματος αδιαφορούμε. Μπροστά στην σωτηρία των τραπεζών, του ευρώ και των δανειστών μας ας έχουμε και κάποια εκατομμύρια ανθρώπους ωςαμελητέες και παράπλευρες απώλειες.

Εξάλλου, με τέτοια φτώχια τι να την κάνουν την ζωή οι Έλληνες; Για να ταλαιπωρούνται;

Μέσα στην κρίση ξεπηδάει και το φίδι μέσα από επίχρυσα αυγά. Η άνοδος του φασισμού είναι η αποτυχία της αριστεράς.

Και αίφνης η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ο Τσε Καρατζαφέρ για όσο διαρκεί η προεκλογική περίοδος θα εμφανίζουν χιλιάδες ιδέες για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τους παράνομους μετανάστες.

Μετά τις εκλογές θα τους βάλουμε στην ναφθαλίνη για να τους χρησιμοποιήσουμε ξανά σε άλλες μας ανάγκες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.