# #

7 Απρ 2012

live γιαούρτωμα δημοσιογράφου σε δελτίο ειδήσεων στα Γιάννενα..Βίντεο


Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη τηλεφωνική παρέμβαση στελέχους της Χρυσής Αυγής σε σκπομπή του ..

Ξινή του βγήκε του δημοσιογράφου Πάνου Μπούρχα, η πρόσφατη τηλεφωνική παρέμβαση του στελέχους της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV1.

 Αντιεξουσιαστές που τα είχαν μαζί του από την περασμένη Πέμπτη για την... επώαση του αυγού του φιδιού, εισέβαλαν χθες ζωντανά στο στούντιο και διακόπτοντας την τηλεοπτική του εκπομπή τον.... γιαούρτωσαν!

 Ήταν μια πραγματικά άτυχη στιγμή για τον δημοσιογράφο, ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του και αμέσως μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα ξαναβγήκε ζωντανά και συνέχισε την εκπομπή του.

 Απαράδεκτο το κοντρόλ του TV1 που αντί να κόψει το ... θέαμα, συνέχισε την κάλυψη του γιαουρτώματος για όση ώρα αυτό συνέβαινε και για λόγους τηλεφαγίας άφησε τηλεοπτικά εκτεθειμένο τον παρουσιαστή.

 Θλιβερό το θέαμα με τον Πάνο Μπούρχα να προσπαθεί να αποφύγει τα... γιαούρτια και τα λοιπά ζαρζαβατικά που εκτοξεύονταν εναντίον του.

 Δείτε στο 0:08 του video που ακολουθεί, πως την έκανε με... ελαφρά πηδηματάκια, μόλις είδε τα γιαούρτια ο υποψήφιος βουλευτής του Καμμένου Άρης Σταμπουλής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.