# #

2 Απρ 2012

Είναι ώριμο να είσαι ανώριμος!!!!



Ο γερο-Μπάμπης μόλις εισέπραξε τη σύνταξή του γεμίζοντας την τσέπη του με το «αστρονομικό» ποσό των 400 ευρώ και ένα χαμόγελο σιγουριάς χάραξε τα χλωμά του χείλη.


 Που να πρωτοξοδέψω ένα τόσο μεγάλο ποσό;

Συλλογίστηκε και η σκέψη του άρχισε να καλπάζει.

 «Μήπως να πληρώσω το νοίκι; Μπα!!! Ποιος νοιάζεται;» 

 Μονολόγησε και συνέχισε τη βόλτα του στο κέντρο στήνοντας το 80χρονο κορμί του με μία υπερηφάνια που θα ζήλευε ο κάθε 20χρονος. 

 Κατηφορίζοντας την Ερμού, μία ...μπλούζα του τράβηξε την προσοχή και του έκοψε την ανάσα με την ομορφιά της. Παρόλο που δεν έχει ακόμα καλοκαιριάσει καλά-καλά, μία κολλητή, κοντομάνικη μπλούζα είχε κάνει το βλέμμα του να στάζει επιθυμία. Ειδικά η ζωγραφιά που είχε πάνω της που απεικόνιζε έναν υπέροχο γκρίζο εξωγήινο με ένα πλατύ χαμόγελο και γυαλιά ηλίου να κρατάει μία σανίδα του σερφ.

 Την ερωτεύτηκε παράφορα αυτή την μπλούζα…

 Με μεγάλη ευχαρίστηση ξόδεψε 100 ευρώ για να την αποκτήσει και τη φόρεσε αμέσως πριν συνεχίσει την βόλτα του. Η μπλούζα έκανε κάθε πτυχή του κορμιού του να διαγράφεται με μεγάλη ακρίβεια, προκαλώντας την αηδία ορισμένων περαστικών, όμως αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Συνεχίζοντας τον χαλαρό του περίπατο, πέρασε έξω από μία καφετέρια και το βλέμα του μαγνητίστηκε από την ώριμη 22χρονη σερβιτόρα.

Τι ωραία γυναίκαΌταν μεγαλώσω θέλω πολύ να κάνω οικογένεια με κάποια σαν αυτή… σκέφτηκε και κάθισε σε ένα τραπεζάκι για να τη θαυμάσει. Όταν αυτή τον πλησίασε για να πάρει παραγγελία, ο γερο-μπάμπης παρήγγειλε ένα μοκατσίνο με ένα εφηβικό χαμόγελο όλο παιχνίδισμα. Αυτή χαχάνισε τρυφερά ακούγοντας την παραγγελία και ο γερο-μπάμπης βρήκε την ευκαιρία που ήθελε για να την «κάνει δική του».

-         Πάνω στην απόδειξη γράψε μου το username του msn σου να σε κάνω invite… Θέλω να σου στείλω μερικά links που νομίζω ότι θα σου αρέσουν πολύ! Της είπε και ακούμπησε ένα 50ευρω για τον καφέ. Τα ρέστα δικά σου!

Πιστεύετε ότι ο γερο-μπάμπης τα έχει χαμένα;
Ε, λοιπόν, κάνετε λάθος!

Μία καινούργια έρευνα του τμήματος ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έρχεται να μας αποκαλύψει ότι ο τρόπος ζωής του γερο-μπάμπη είναι άκρως υγιής. Όσοι άνθρωποι ντύνονται και συμπεριφέρονται ως πιο νέοι από τη βιολογική τους ηλικία εμφανίζουν μεγαλύτερες πιθανότητες μακροζωίας. Η νεανική σκέψη πείθει το σώμα ότι είμαστε νέοι και αυτό εμποδίζει την αύξηση της αρτηριακής μας πίεσης, των αρθριτικών, της καρδιοπάθειας και μειώνει κατακόρυφα τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου. Όπως είναι αναμενόμενο, εξυπηρετεί δραστικά στην κατάθλιψη και ένα ακόμα πιο σημαντικό εύρημα είναι ότι ο κλασσικός Έλληνας παππούς με ζάχαρο, πρεσβυωπία, βαρυκοία, αρθριτικά και υψηλή πίεση, θα βοηθηθεί πολύ αν γίνει ανώριμος! Αν του παρέχουμε ένα νεανικό περιβάλλον και έναν εφηβικό τρόπο ζωής, όλες οι παραπάνω παθήσεις που τον ταλαιπωρούν θα βελτιωθούν ραγδαία, λένε οι επιστήμονες που διεξήγαγαν αυτή την έρευνα! Είστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να καλέσετε τον παππού σας στο επόμενό πάρτυ που θα κάνετε; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.