# #

22 Φεβ 2012

Νέο χτύπημα Αnonymous: «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει.



Νέο χτύπημα από τους Anonymous και πάλι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν πως τα παιδιά της GHS (Greek Hacking Scene) που συνελήφθησαν τη Δευτέρα δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε το ίδιο υπουργείο και απαιτούν την άμεση απελευθέρωσή τους. 

Πρόκειται για τρεις μαθητές Λυκείου οι οποίοι φέρονταν ως υπεύθυνοι της επίθεσης που σημειώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου.

Έτσι, για αρκετή ώρα τις πρώτες πρωινές ώρες τις Τετάρτης στη διαδικτυακή διεύθυνση του υπουργείου εμφανιζόταν ένα μαύρο φόντo, μαζί με τα σήματα των Anonymous, καθώς και μια φωτογραφία του πιο διάσημου Έλληνα σκύλου που δεν είναι άλλος από τον Κανέλλο, παρέα με μία ομάδα κουκουλοφόρων.

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί από το λαό. Και για αυτό ακριβώς η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε.

 Δεν διαπραγματεύομαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που τη ...
δολοφόνησαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα των Anonymous στο οποίο τονίζουν πώς πλέον ο κάθε Έλληνας είναι ένας από εκείνους.

«Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε εσάς τους 300 και σε αυτόν τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα βοηθήσουν».

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, δε θα μπορούσαν φυσικά να μείνουν ασχολίαστες από τους Anonymous, οι οποίοι τονίζουν στο κείμενό τους:

«Κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας, αυτές τις ημέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. (…) θα φέρει τη χώρα και το λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Δε θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον ελληνικό λαό» και μάλιστα ζητούν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών.

«Απαιτούμε να μην πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους "φίλους" σας και την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα», επισημαίνεται ακόμη στο μήνυμά τους. Μάλιστα όσον αφορά στις διαδικτυακές τους επιθέσεις γενικά και ειδικά στην περίπτωση του υπουργείου Δικαιοσύνης η πιο γνωστή «φυσιογνωμία» του διαδικτυακού κόσμου τονίζει πως:

 «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous», προειδοποιώντας παράλληλα και για αλλεπάληλα χτυπήματα στις εφορίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διαγραφή χρεών των Ελλήνων.

«Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών. Χρέη τα οποία φασισιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά και καταλήγουν:

 «Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία, χτυπώντας ανεξέλεγκτα, αλλά το ίντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι. Η δικαιοσύνη δεν αργεί».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. 183 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.206065419478381.52004.112806562137601&type=3

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.