# #

22 Φεβ 2012

ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ - ΟΛΜΕ - ΔΟΕ : Συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ σήμερα 22/2 στις 4 μμ




Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή - με τη διαδικασία του κατεπείγοντος - του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.
«Η κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου, οι νέες περικοπές στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις, η κατεδάφιση του κράτους πρόνοιας, η κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών, όπως ο ΟΕΚ και η Εργατική Εστία, οι νέες απολύσεις από το Δημόσιο αποτελούν τα νέα βάρβαρα μέτρα τα οποία βιάζεται να ψηφίσει η συγκυβέρνηση προκειμένου να γίνει αρεστή στην τρόικα και στους δανειστές», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Νωρίτερα, τρίωρη στάση εργασίας (από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα) θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία (εκτός από το ΙΚΑ), στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, αλλά και στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τους δύο οργανισμούς και να μειώσει κατά 30% το προσωπικό του νέου φορέα των επικουρικών Ταμείων.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία καλεί τους εργαζομένους σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΕΚ Πατησίων και Σολωμού, στην Αθήνα. 

 
------------------------------------------
 
ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
 
Καλεσμα στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 22.02.2012 στην Πλατεία Συντάγματος

ΚΑΛΕΣΜΑ 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2012, στις 4:00μμ 

          Η Συγκυβέρνηση  μετά την ψήφιση του νέου βάρβαρου μνημονίου που θα οδηγήσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, προωθεί με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος» τους νέους αντιλαϊκούς, εφαρμοστικούς νόμους.

Η κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου, οι νέες περικοπές στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις, η κατεδάφιση του κράτους πρόνοιας, η κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών όπως ο ΟΕΚ, η Εργατική Εστία, οι νέες απολύσεις εργαζόμενων από το Δημόσιο αποτελούν τα νέα βάρβαρα μέτρα τα οποία βιάζεται να ψηφίσει η Συγκυβέρνηση προκειμένου να γίνει αρεστή στην Τρόικα και στους δανειστές.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα με απεργίες, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, θα βρισκόμαστε κάθε μέρα στους δρόμους για να εμποδίσουμε το νέο έγκλημα σε βάρος των εργαζόμενων, της κοινωνίας και της χώρας μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2012, στις 4:00μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ
από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 
 
--------------------------------------------
ΟΛΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22- 2 -12
 ΣΤΙΣ 4 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(προσυγκέντρωση ΟΛΜΕ στην Ερμού)
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για :
- ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
-  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
- Να καταργηθεί το βάρβαρο και δουλοπρεπές μνημόνιο κυβέρνησης – ΕΕ – Δ.Ν.Τ., το μεσοπρόθεσμο και όλα τα μέτρα που απορρέουν από αυτά.
- Όχι στη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που τη συνοδεύουν.
ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.