Αγοράζετε ενα
κοτόπουλο (χωριατικο)1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι.
κοτόπουλο (χωριατικο)1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι.
Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες.
Για καλό και
για κακό βεβαιωθειτε οτι εχετε και ενα βάζο
μαγιονέζα.
για κακό βεβαιωθειτε οτι εχετε και ενα βάζο
μαγιονέζα.
Τυλίξτε το
κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και
ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και
ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
Προθερμάνετε
τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή
θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά....
τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή
θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά....
Σερβιριστείτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το.
Βάλτε το
κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε
καταλληλο σκευος.
κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε
καταλληλο σκευος.
Βάλτε και
πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι.
πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι.
Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές.
Μετά απο ένα
τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το
κλείσειμο του ψοτόπουλου.
τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το
κλείσειμο του ψοτόπουλου.
Λιάστε ξανά
το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή
λουγία.
το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή
λουγία.
Μετά απο ενα
κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος
πάτνων ….
κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος
πάτνων ….
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο
ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε
βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη
καφήστε σε
μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα’δυό φατήρια.
Κίσκη αμόκα
μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα’δυό φατήρια.
Κίσκη αμόκα
Νυστε, λυστε
ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .
ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .
3 λοτήρια
αρφότερα ….
αρφότερα ….
Ζαμέψτε το
γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) ,
καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) ,
καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα
κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που
μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που
μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην
αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω
αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω
απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι
αργόμπερα
σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομενη
μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ.
μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ.
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα
και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα
την αλλη
βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη
συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!
βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη
συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!
δεν τα κανουν αυτα τετοια ωρα
ΑπάντησηΔιαγραφήανοιγει η ορεξη επικινδυνα
καλυτερα να παω για υπνο
τα λεμε αυριο παλι
καληνυχτα
καληνυχτα...ονειρα διαιτης !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημερα πονηρε
ΑπάντησηΔιαγραφήπου το καταλαβες οτι χρειαζομαι διαιτα;;;;
εχεις μαντικες ικανοτητες;
αστο
χαμενη υποθεση
και λουκετο να βαλω στο στομα
παιρνω κιλα απο την αναπνοη
χαλια ο μεταβολισμος λεμεεεε
Ποιος το'γραψε...αυτο ρε παιδια;;;;;; To "γελιο" που εκανα (μεχρι "δακρυων"!)...να του..."δια-κτινιστει"...μεσω "φωτεινων" "σφαιρων"...κ να τον "κυνηγαει"...σε ολη του τη ΖΩΗ!!!! Μπραβο!!! Το "χρειαζομουνα" αυτο το γελιο!!!! Νασαι καλα!!!...Φαντασου τι εχει να γινει...με το Κατσικακι κ την Τσικουδια...την αλλη Βδομαδα!!! Λατρευω τους Ανθρωπους με χιουμορ...Οι ΘΕΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ "ΚΟΠΕΛΙΑ"!!!! Πολυ γελιο!!! Ποτε δεν εχω γελασει τοσο...με "αναρτηση"!!!Ουφ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν υπαρχει "καλυτερο" Λεμε!!!!!! 3η φορα που το διαβαζω...κ σε φιλους...κ η Μ. "κ@τουρηθηκε' πανω της...!!!! Μπραβο! Μας "φτιαξατε" τη διαθεση!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή