# #

12 Νοε 2011

Και ο δήμος Ρέντη κατά του τέλους ακινήτων ...Στο δημο Διου-Ολυμπου ποτε θα ασχοληθειτε και με τους δημοτες που σας ψηφισαν για να προστατευσετε τα δικαιωματα του ?


- Στη Πάρο αντίστοιχα ο κ.Βλαχογιάννης προανήγγειλε ..συσσίτια!!!

  Άλλος ένας "λαϊκιστής" Δήμαρχος - κατά τον κ.Βλαχογιάννη - αυτός του δήμου Νίκαιας-Ρέντη, ο Γ.Ιωακειμίδης ακολούθησε το παράδειγμα άλλων "λαϊκιστών"  δημάρχων - Περιστερίου, Κορυδαλλού,Ν.Ιωνίας,Σαρωνίδας,Λαμίας κλπ. 

 Τελικά είμαστε τυχεροί που έχουμε αντι-λαικίστικη δημοτική αρχή...ή μήπως το σωστό είναι αντιλαϊκή;,

"Νομική βοήθεια μέσω γραφείου εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών θα παρέχει και ο δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Ιωακειμίδης, «η επιβολή του Φόρου Ακίνητης 
Περιουσίας μέσω της ΔΕΗ είναι μέτρο άδικο και δυσβάσταχτο σε περιοχές όπως η δική μας, με φτωχούς ανθρώπους και τα 
τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερους άνεργους».

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε πως θα είναι στο πλευρό των κατοίκων και σε κάθε κινητοποίησή τους ενώ...
στο ισόγειο του δήμου λειτουργεί ήδη γραφείο εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών για την πληρωμή μόνο του ρεύματος και των δημοτικών τελών.

Παράλληλα,ο δήμος σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, συζήτηση στις 5 το απόγευμα στο δημαρχείο της Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).

Σημειώνεται πως αρκετοί δήμοι παρέχουν νομική υποστήριξη σε όσους πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν το νέο τέλος ακινήτων, μεταξύ των οποίων οι Κορυδαλλού, Ψυχικού, Φιλοθέης, Περιστερίου, Νέας Ιωνίας και Σαρωνικού.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ) 
  Αυτά συμβαίνουν στο Δήμο Ρέντη-Νικαίας και σε άλλους 50 δήμους μέχρι στιγμής στη χώρα. Προβλέπεται τις επόμενες ημέρες ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί.
  Στο Δήμο Πάρου βέβαια ο δήμαρχος κ.Βλαχογιάννης, έχει άλλη άποψη. 
 Σήμερα λοιπόν μας αποκάλυψε ότι όλοι αυτοί οι δήμαρχοι είναι λαϊκιστές.
 Επίσης ρώτησε τον νομικό του σύμβουλο και όλα αυτά ...δεν στέκουν.
 Στην επιμονή των δημοτών και των εκπροσώπων που πήραν το λόγο, ο .....ακομμάτιστος Βλαχογιάννης τους κατηγόρησε ότι μιλάνε σαν εκπρόσωποι κομμάτων!!. 
 Στην επεισοδιακή συνεδρίαση, ο δήμαρχο έβαλε μπροστά την κομματική του ταυτότητα και προσπάθησε με νύχια και με δόντια να προασπίσει την κυβερνητική πολιτική. 
 Στις φωνές που τόνιζαν ότι εκτός από παράνομο, το χαράτσι είναι αδύνατο να πληρωθεί από αρκετούς, ο κ. Βλαχογιάνης μας τόνισε ότι στο μέλλον θα δούμε και συσσίτια στη Πάρο.
 Πιθανώς τότε, όταν τα οργανώσει θα πρέπει να του λέμε και ευχαριστώ.
 Στο τέλος προσπάθησε να εκτονώσει με ένα απλό ψήφισμα τη κατάσταση. Πολιτική αμορτισέρ το λέμε αυτό και το έχουμε ξαναδεί από μέρους του και στο θέμα του Κέντρου Υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.