# #

10 Νοε 2011

Α. Παπαρήγα: "Συγκολλητική ουσία" ο Καρατζαφύρερ και σχηματίζεται "κυβέρνηση μαύρου μετώπου" (2 Βίντεο)



Αυτό το καραγκιοζλίκι που παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενo.

 Πραγματικά γίνεται της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα ανάμεσα στα αστικά κόμματα στα παζάρια τους για την νομή της εξουσίας στην συγκυβέρνηση που φτιάχνουν.





Μετά την αποχώρηση του Καρατζαφύρερ και τις οργισμένες δηλώσεις του («Λυπάμαι εξαιρετικα που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές παίζονται παιχνίδια τακτικής μεταξύ του κ. Παπανδρεου και του κ. Σαμαρά και συμπαρασύρουν σ' αυτά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε), ανακοινώθηκε ότι αύριο στις 10 το πρωί υπάρχει καινούργια συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο των πολιτικών αρχηγών.

Πολύ καυστικά σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις η Α. Παραρήγα, που χαρακτήρισε τον Καρατζαφέρη ...«συγκολλητική ουσία» (Δείτε το βίντεο) τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα αστικά κόμματα επιδιώκουν την συγκρότηση «κυβέρνησης μαύρου μετώπου» που να είναι «πιο ικανή να βάλει στη γωνιά τον λαό»





2 σχόλια:

  1. Kαλα τα λεει...η κυρα "Μπολσεβικα" "Αναχρονιστικη" "Κυρα-Κατινα"...αλλα... εργα δεν βλεπουμε...τοοοοοοσα χρονια!!! Αν "ηθελε" πραγματικα...το ΚΚΕ...θα τους ειχε "πεταξει" ολους εξω!!! Αλλα... ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ+ΒΑΣΙΛΕΥΕ"...ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ...κ τα "Κουμουνια"...Αααασε!!! κυρα "ΠΑΠΑ"-ρηγα...δε μασα η "π&υτ@ν@"..."κατινιες"...Πατριωτες Κουμουνια...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!! Σαν το "GIORGO"...k σεις!!! ΟΛΑ τα "Λαθρο"...εχετε μαζεψει....κ μας καταστρεψατε!!! ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Κοιταξτε τι γινεται με την εγκληματικοτητα...δεν εχετε ποιον να σας "Ψη(Ο)φισει...κ μαζευετε "λαθροοπαδους"!!!...ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ"τραγουδαει ο "Μεγας"...ειναι Καταραμενοι!!! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!! Αν δεν...εισαστε..."κο%φαλες" της Ν.Τ.Π...και εισαστε "Πατριωτες"...θα ειχατε "ΕΝΩΘΕΙ" ολα τα "κουμουνια"...για το καλο της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!Αληθεια...ποια ειναι η Πατριδα σας;;;γιατι σπουδαζετε τα παιδια σας...σε "αμερικανικα κολλεγια";;;; ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ!!!! (Aυτοπτης Μαρτυρας σε προσφατο επεισοδιο...στον ηλεκτρικο σταθμο Κατω Πατησιων...μια ομαδα "μαυρολαθρο"...πλακωσαν σε κλωτσες κ μπουνιες κ ΒΙΑ!!!!! κοσμο μεσα σε ενα "βαγονι"...προλαβαμε να δουμε...κ τους "ΕΓΔΥΣΑΝ"!!! Τσαντες κοσμηματα κινητα...ΟΛΑ!!! Ο κοσμος δεν αντεδρασε...γιατι "χεστηκε"..κ ξερει πια..πως η αστυνομια...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ!!! Διπλα ειναι το αστυνομικο τμημα...Κλαμματα φωνες κ ΒΙΑ...αυτο ειδαμε...πριν επιβιβαστουμε στο "βαγονι"...ευτυχως ειχαμε σταματησει...πριν στο Περιπτερο...για τσιγαρα!!! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...Ο ΜΟΡΦΕΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλο περιστατικο "λαθροΒΙΑΣ"...περπαταει η μανα μου με μια φιλη της...στον Αγιο Παντελεημονα Αχαρνων...τρεχει το "λαθροΟΡΚ"κ κοβει την αλυσιδα με το χρυσο σταυρο της "τυφλης φιλης...λιγο ακομη κ θα την επνιγε...αφου η αλυσιδα ηταν "χοντρη"!!!Φωνες-κακο!!! μερα μεσημερι...μαζευτηκε κοσμος...ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Τι τον ηθελες κυρα μου το χρυσο σταυρο...μες στην Αθηνα;Δεν ακουσες...δεν ειδες...τι επαθε ο "κακομοιρης ο ΜΑΝΩΛΗΣ"...με την "καμερα"...πρωι-πρωι;;; Aλλη "μοδα" τωρα...τους "παραλυουν"με "ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ"(ετσι δεν λεγονται;)k τους "ξαφριζουν"!!! Πριν μια βδομαδα στο Περιστερι..αρπαξαν τα σουβλακια με κλωτσες...απο "γνωστη" παρεα...απογευματακι!!! ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ...ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!! Ακους κυρα ΠΑΠΑ-ρηγα...με τα "λαθροΟΡΚ"...που προστατευεις;;; Δεν χωρα...πια...τους ΕΛΛΗΝΕΣ...η ΠΑΤΡΙΔΑ...ΕΞΩ ΤΑ "ΛΑΘΡΟΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ"...γιατι κ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΟΥΝ!!! ΑΛΗΤΕΣ-ΒΟΛΕΥΤΕΣ!!!ΠΑΣΟΚΙΑ-ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ-ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΛΟ-ΛΟΓΟΙ...κτλ...κτλ...κτλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.