# #

10 Νοε 2011

Η χορτασμένη Ντόρα Μπακογιάννη




Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο MEGA ότι είναι χορτασμένοι από αξιώματα. (τρίχες κατσαρές)...

Τότε γιατί λύσσαξε να γίνει αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία ;

Γιατί φαγώθηκε να δημιουργήσει δικό της κόμμα και να είναι αυτή αρχηγός ;

Γιατί ο αιωνόβιος πατέρας της ‘εχει διακαή πόθο να δει τη κορούλα του πρωθυπουργό;

Δεν ντρέπεται αυτή η κυρία να βγαίνει από κανάλι σε κανάλι και να λέει ΨΕΜΑΤΑ, ότι ...
δήθεν δεν την ενδιαφέρουν τα αξιώματα και οι τίτλοι ;

Διότι εάν όντως δεν την ενδιέφεραν τα αξιώματα, όχι μόνο δεν θα γινόνταν η ίδια αιτία για να διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά ούτε καν θα έβαζε υποψηφιότητα για να πάρει την αρχηγία του κόμματος και θα παρέμεινε μια απλή βουλευτίνα μέσα στη Ν.Δ.

Εδώ βλέπουμε ότι εκμεταλλεύτηκε ακόμα και τη δολοφονία του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη και κρατάει μόνιμα  το επώνυμό του, παρόλω που παντρεύτηκε τον Κούβελο και θα έπρεπε να φέρει το επώνυμο του νυν συζύγου της, όπως συμβαίνει με τις χιλιάδες γυναικών που παντρεύονται για δεύτερη και τρίτη φορά και φέρουν πάντα το επώνυμο του τελευταίου συζύγου.

Δικαίωμα της είναι βέβαια να φέρει όποιο επώνυμο επιθυμεί. ʼλλωστε είδαμε ότι και η Μαργαρίτα, η μάνα του Γιώργου Παπανδρέου, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να φέρει το επώνυμο του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ είναι πλέον διεζευγμένη με το μακαρίτη, ο οποίος τέλεσε δεύτερο γάμο με τη Δήμητρα Λιάνη. 

Αυτά τα τερτίπια κρύβουν πάντα κάποια συμφέροντα και ο λαός δεν τρώει τώρα κουτόχορτο. Ας το καταλάβει  και ας το εμπεδόσει καλά μέσα της η Μπακογιάννη ότι ο λαός ξύπνησε και βλέπει τα ψέματά της.

Βγες κυρία μου και πες στα ίσια στο λαό ότι ναι επιθυμώ να γίνω αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός ακόμα και μην το πας διά …. μέσω Λαρίσσης

Αναγνώστης (Κ.Π)

2 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα αρχισω...τα "μπινελικια" παλι!!! Kαι μου εχει "πει" η "μαμα" μου...οτι η γυναικα χανει τη θηλυκοτητα της...οταν "ρευεται"...οταν "βριζει"κ οταν...."....''!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.