# #

11 Νοε 2011

Πως θα σας φαινόταν ο Αλέξης Τσίπρας για αρχηγός της Ν.Δ.;



Αρθρο του Fimotro, που αναδημοσιευει το defence...Mε κοκκινο σχολιαζει ο Αριστοφανηςτης αλεπους....

Τωρα ο Τσιπρας που κολλαει δεν μπορουμε να καταλαβουμε...Μαλλον για να ειναι πιασαρικος ο τιτλος του αρθρου...





Image"Kαι εκεί που είχαμε αντιπολίτευση με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά από το κέντρο και δεξιά του ΠΑΣΟΚ, μας προέκυψε η συμφωνία του Σαμαρά
(τι ειναι παραξενο εδω περα ? σε τι διαφερουν τα δυο κομματα της διαπλοκης?)
Και δεν μας προέκυψε μόνο αυτό.

 Μας προέκυψε και η αβεβαιότητα των εκλογών!(ειχατε σιγουρευτει παιδια ε?..
Φυσικα, με τοσο ειλικρινεις αρχηγους, δικιο εχετε...)


Ενώ ως αρχικό όρο της συμφωνίας ο Σαμαράς έθετε εκλογές σε περίπου ένα μήνα, σήμερα κανένας δεν ξέρει και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα προκηρυχθούν τελικά πρόωρες εκλογές.

 Η Νέα Δημοκρατία από εδώ και πέρα θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που εάν δεν επιλυθούν θα αντιμετωπίσει τεράστιο εκλογικό πρόβλημα.(γι αυτο , ολος ο λαος ξυπνησε με...
φαγουρα πρωι-πρωι)

1. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, ο Σαμαράς και η Ν.Δ. δεν θα μπορούν να ασκούν τα αντιπολιτευτικά τους καθήκοντα σε μια κυβέρνηση που θα την στηρίζουν απόλυτα. Από αύριο δηλαδή η Νέα Δημοκρατία θα λειτουργεί με χαρακτηριστικά συμπολίτευσης!
(δηλαδη μεχρι τωρα εκανε αντιπολιτευση? Και γιατι δεν μπηκε κανεις φυλακη ? Δεν ειχαμε σκανδαλα στην Ελλαδα? Το Συνταγμα τηρειται?)

2. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, οι μαθημένοι και εκπαιδευμένοι(χαχαχα...τωρα τα λες καλα ! εκπαιδευμενοι σε δηθεν αντιπολιτευση, λεγοντας ουσιαστικα και υποστηριζοντας τα ιδια με την συμπολιτευση...) σε αντιμνημονιακή ρητορική ψηφοφόροι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει να γυρίσουν τούμπα την επιχειρηματολογία τους και να στηρίζουν τη νέα σύμβαση και την κυβέρνηση Παπαδήμου!


3. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, από το κέντρο(ποιος ειναι το Κεντρο?σαν να ακουω ειδησεις στο MEGA... ) και μέχρι τη δεξιά (ΝΔ - ΛΑΟΣ) κανένα κόμμα δεν θα εκπροσωπεί τα πατριωτικά (?)και αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων τους!


4. Από αύριο και μέχρι τις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα κινδυνεύει (ανησυχουνε εκει στο fimotro αλλα και στο defence...ειναι, βλεπετε "αντιμνημονιακα" μπλογκ)να έχει διαρροές ψηφοφόρων της σε κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) που έχουν εντελώς διαφορετική ιδεολογία, θα ικανοποιούν όμως με τον αντιπολιτευτικό τους λόγο τον μέσο Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο που θα είναι απέναντι στην κυβέρνηση Παπαδήμου!


5. Τέλος, από αύριο και μέχρι τις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα κινδυνεύει με διαρροές λιγότερων σε αριθμό, ψηφοφόρων κυρίως ανθρώπων της αγοράς, που θα μείνουν ικανοποιημένοι από το νέο πρωθυπουργό και θα τους μοιάζει αναχρονιστική η προοπτική της επιστροφής ενός πολιτικού στην πρωθυπουργία της χώρας!

Είναι συνεπώς προφανές ότι στη Νέα Δημοκρατία εγκλωβίστηκαν πολύ άσχημα. Ίσως δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ελπίζουμε (πες τε το ντε...παντως η..ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια !!!)πάντως, πως όταν το καταλάβουν ΔΕΝ θα είναι αργά...


defencenet.gr

Εσεις τι λετε βρε παιδια ???  Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κυβερνανε(?) με τον αχυρανθρωπο τους(να μην λεμε μονο του Γιωργου...συμφωνει και ο Αντωνης...) παρεουλα !!!


Τι χαρα μεγαλη εχουν τα καναλια αυτες τις μερες , δεν λεγεται !!!


Το ΚΚΕ εκανε το χρεος του χτες...Εκανε την καθιερωμενη επαναστατικη βολτιτσα με το ΠΑΜΕ !  


Μπορει καποιος να μου απαντησει ??? Γιατι δεν δεχεται το ΚΚΕ να ενωθουν ολα τα αριστερα κομματα και να απαιτησουν εκλογες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ?
 Καποτε ειχε συμφωνησει με τον Μητσοτακη...Τοσο χειροτεροι ειναι οι υπολοιποι αριστεροι στην Ελλαδα ?
Κατι μου βρωμαει....Εσεις τι λετε ?


Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.