# #

10 Νοε 2011

Την ώρα που η Ελλάδα «καίγεται» με την διαδικασία του κατεπείγοντος αλλάζουν το Κανονισμό Εργασίας για να βολέψουν τα ρουσφέτια τους.






 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Συγγρού 356 Καλλιθέα Τ.Κ. 176 74 Τηλ: 210 94.93.045 Fax: 210 94.93.035



Καλλιθέα,   Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Σωματείο Εργαζομένων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ


Τη Διοίκηση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, η οποία σε πλήρη συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο και τον πρώην Υπουργό Υγείας, επιδίδεται -κυριολεκτικά στο παρά πέντε και ενώ όλη η χώρα βρίσκεται σε ακυβερνησία αναμένοντας το διορισμό μίας Κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές- σε οργανωμένη προσπάθεια δημιουργίας πληθώρα προεκλογικών ρουσφετολογικών θέσεων, μέσω άκαιρης και βεβιασμένης τροποποίησης του Κανονισμού Λειτουργίας του ΩΚΚ.

Θυμίζουμε ότι η ίδια ως άνω Διοίκηση με εντελώς παράνομο τρόπο και καταργώντας κάθε έννοια διαφάνειας και αξιοκρατίας, τον Ιούλιο του 2011, τοποθέτησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Γ. Μουτσόπουλο, συνταξιούχο του Ελληνικού Δημοσίου και ήδη 70 ετών, στη θέση του Γενικού Διευθυντή με αποδοχές 8.000 € μηνιαίως. Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή δεν έλαβε χώρα καμία ουσιαστική επιλογή μεταξύ περισσότερων υποψηφίων, παρά μόνο προσχηματικά αναρτήθηκε σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όταν μάλιστα η θέση είχε ήδη καλυφθεί από τον κ. Μουτσόπουλο. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι από τον Ιδρυτικό Νόμο του Ω.Κ.Κ. ρητά απαγορεύεται μέλος του Δ.Σ. να έχει οποιαδήποτε έμμισθη σχέση με το Κέντρο, εάν δεν έχει προηγηθεί η παραίτησή του, η ολοκλήρωση της οποίας επέρχεται δια της αποδοχής της από τον Υπουργείο Υγείας.
Στο ίδιο πλαίσιο το ΔΣ, αδιαφορώντας για τα νομικά κωλύματα, στα οποία σκοντάφτει η μεθόδευση της τροποποίησης του Κανονισμού Λειτουργίας του Ωνασείου και κωφεύοντας στις επισημάνσεις των εργαζομένων για απαξίωση του Κέντρου, δημιουργεί θέσεις πανεπιστημιακών για 2 μέλη του Δ.Σ., θέση θωρακοχειρουργού για άλλο ένα μέλος του Δ.Σ. και πληθώρα θέσεων νέων Διευθυντών για να βολέψει και το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν να ασελγούν στο Κέντρο. Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που κατέστρεψαν τη Χώρα, να κάνουν το ίδιο και στο Ωνάσειο.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα Μέλη του Δ.Σ., τα οποία διορίστηκαν με κομματικά και μόνο κριτήρια να παραιτηθούν τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.