# #

5 Απρ 2011

Ο Μιχάλης Λιάπης ξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν είναι αυτός ο υπουργός με τα 178 εκατομμύρια ευρώ.


Χτυπήματα πάνω και κάτω από τη μέση!

Άδειασε τον υπουργό οικονομικών ο Νίκος Παπανδρέου. Φαίνεται είχε μέρες να δει τον προϊστάμενό του υπουργού που τυγχάνει να είναι και αδελφός του. Ο Συγγραφέας ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση προσωπικοτήτων που θέλει να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας;.

Ο Μαζί-Τα-Φάγαμε άδειασε τον «πρωθυπουργικό» αδελφό δηλώνοντας ότι είναι μεγάλη τύχη που έχουμε τον Παπακωνσταντίνου για υπουργό οικονομικών. Τόσο μεγάλη τύχη που ο φερόμενος ως "κομιστής" θεωρεί ότι ο υπουργός είναι Express Service και εκεί άρχισαν οι διαφωνίες για το ποιός έχει δίκαιο και για να βρουν άκρη αλληλομηνύθηκαν.

Να μπει τουλάχιστον ένας στη φυλακή για παραδειγματισμό ζήτησε από τον Μαζί-Τα-Φάγαμε ο Χατζηνικολάου. Έχει κάποιον πρόχειρο υπόψη του ...
 
ο Νίκος; Πολιτικός ή εργοδότης είναι; Να μπει μόνο ένα μόνο λαμόγιο στη φυλακή και υπόλοιποι να την κάνουν και το γλεντάνε όπως ο Χριστοφοράκος;

Ο Μιχάλης Λιάπης ξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν είναι αυτός ο υπουργός με τα 178 εκατομμύρια ευρώ. Πολύ σωστά έπραξε, αν αληθεύουν αυτά που είπε ο Σπύρος Καρατζαφέρης έχει καταθέσεις μόνο 148 εκατομμύρια ευρώ. Για τους δύο υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ που έχουν τα 110 και 70 εκατομμύρια ευρώ μούγγα στη στρούγκα. 

Η Ντόρα δήλωσε ότι είναι ευτυχής που ξεκίνησε το νέο κόμμα χωρίς λαμόγια. Ποιούς αποκαλεί λαμόγια δεν πρόκειται ποτέ να μας πει. Ξέρουμε όμως ποιοι δεν την ακολούθησαν.

Ο Μπένι δήλωσε ότι έχουμε οικονομικό πόλεμο. Για τις βάσεις, τις παραχωρήσεις και τις διευκολύνσεις στους Νατοικούς δεν έκανε κουβέντα. Τα αεροπλάνα και η φρεγάτα δεν συμμετέχουν στον πόλεμο, πήγαν στη Λιβύη να φουλάρουν γατί εδώ είναι ακριβά τα καύσιμα.

ΤρΕλλάς το μεγαλείο σου ! Τελικά μάλλον η Άντζελα πήρε τις μίζες από τη Siemens, από τα υποβρύχια και από τη Goldman Sachs. Αυτή έφερε τη Τρόικα στην Αθήνα. Ήρθαν να την ακούσουν να τραγουδάει, είναι φωνάρα η κυρία.
 Greki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.