# #

9 Μαρ 2011

Τα ΜΑΤ παίρνουν επίδομα Κερατέας;





 
Αγαπητοί μου, να σας πω κάτι που άκουσα σήμερα και με έκανε να αλλάξω τουλάχιστον τριανταπέντε χρώματα. Ούτε χαμαιλέων να'μουν.

Μου είπαν λοιπόν, πως τα ΜΑΤάκια μας, τα πρασινοστρουμφάκια μας βρε που μας έχουν ρημάξει - ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να νομίζουν - στα χημικά, λες και δεν μπορούμε μόνοι μας να αυτοψεκαστούμε κατά του Δάκου, τα ΜΑΤάκια λοιπόν, παίρνουν για την παραμονή τους στην Κερατέα ειδικό επίδομα, που ονομάζεται μάλιστα Επίδομα Ανθυγιεινής Παραμονής στην Κερατέα. 

Έτσι άκουσα, είναι αλήθεια; Διαψεύστε με, σας προκαλώ!!

Όταν ρώτησα το λόγο... του επιδόματος αυτού μου είπαν, πως το παίρνουν τα ΜΑΤάκια για να μην αρνούνται την παρουσία τους, δηλαδή τους εξαγοράζουν με επιπλέον χρήματα, για να έρχονται εδώ - απρόσκλητοι - και να χτυπάνε γέρους και παιδιά, άνδρες και γυναίκες και να φυλάνε τρια (3) !!!!! μηχανήματα παλιά, άχρηστα και σκουριασμένα μίας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ σε χώρο που σύμφωνα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαυρίου παράνομα έχουν καταπατήσει.

Καλά, εγώ νόμιζα πως στην Μπανανία του ΓΑΠ και του Μνημονίου, την υπόδουλη Ελλάδα του ΔΝΤ και του "μαζί τα φάγαμε" αδυνατισμένου (ψέματα πάλι λέγω) Παγκαλοδίαιτου έχουν κοπεί όλα τα επιδόματα που αποτελούσαν μεγαλο μέρος του εισοδήματος κάθε δημοσίου υπαλλήλου, ακόμα και των αστυνομικών και ΜΑΤατζήδων (με συγχωρείτε που δεν τους συγκαταλέγω στους αστυνομικούς, δεν μου πάει...απλοί τραμπούκοι και ψευτόμαγκες σε στολή και με μάσκα και ολοπρόσωπη κασκέτα είναι!!)

Επανέρχομαι. Νόμιζα λοιπόν πως έχουν κοπεί όλα τα επιδόματα. Και ξαφνικά εμφανίζεται μία ομάδα εργαζομένων του Δημοσίου να εισπράττει επιπλέον χρήματα σε μορφή ειδικής αποζημίωσης για την εκτέλεση ενός παράλογου όσο και παράνομου και κακώς νοούμενο καθήκοτνος εις βάρος της ίδιας της κοινωνίας, μέρος της οποίας είναι και οι κάτοικοι της Κερατέας και της Λαυρεωτικής - είτε αρέσει στο Παγκαλοδίαιτο, τον Χρηστάρα, την κυρία (?????) Τζάκρη και τους λοιπούς παρατρεχάμενους ανεγκέφαλους της δήθεν κυβέρνησης καθώς και στους μεγαλοεργολαβίσκους, είτε όχι.

Αν πράγματι τα ΜΑΤάκια παίρνουν αυτό το επίδομα, τότε μήπως θα πρέπει να το πάρουν και ΟΛΟΙ οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι που εργάζονται στην Κερατέα και το Λαύριο, εισπνέουν τα χημικά των ΜΑΤ, μετακινούνται σε σπασμένους και αναμπουμπουλιασμένους χωματόδρομους για να πάνε στις δουλειές τους λόγω των αποκλεισμών των ΜΑΤ, περνούν από μπλόκα ΜΑΤατζήδων και αναγκάζονται να επιδεικνύουν ταυτότητες και - σε λίγο καιρό - συγχωροχάρτια και βούλες φρονήματος προς τη φασιστική δήθεν κυβέρνηση;;

Καλά, βρε παιδιά, σε αυτόν τον τόπο Εισαγγελείς δεν υπάρχουν; Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τί κάνει; Ο πολλά βαρύς Υπουργός Οικονομικών τα ξέρει όλα αυτά; Ο ακόμα πιο πολλά βαρύς ΓΑΠ - τώρα απέκτησε και φωνή και απειλεί και την Κάγκελο Μέρκελ το παιδί μας (μπρρρρρ) - τί έχει να πει επ'αυτού και σε απολογία προς τους συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους που δεν μπορούν πλέον να ταϊσουν τις οικογένειές τους.

Πόσες οικογένειες θα μπορούσαν να τραφούν με τα χρήματα που έχει επιλέξει ο ...χαχανούλης Χρηστάρας να τα κάνει πλαστικές σφαίρες, χημικά, δακρυγόνα, ασφυξιογόνα και πετρέλαια κίνησης των δυνάμεων κατοχής μίας ήρεμης και φιλήσυχης πόλης ;;;(Ααα, βρε Χρηστάρα, το θυμάσαι το παρατσούκλι σου που σου δώσανε τότε στην ΑΣΟΕ, όπου προσποιόσουν πως σπούδαζες μαζί με ανθρώπους που σήμερα μένουν στην Κερατέα και έχεις βάλει τα πρασινστρουμφάκια σου να τους χτυπάνε;;)

Και το ξαναλέω: σε αυτόν τον τόπο Εισαγγελείς δεν υπάρχουν να ελέγξουν αυτά τα υπέρογκα έξοδα που γίνονται για να επιβληθεί το συμφέρον ΙΔΙΩΤΩΝ - το τονίζω αυτό - εργολάβων, σε αντίθεση με τη λαϊκή βούληση και την κοινή περιβαλλοντική λογική;;

Πού είναι η δικαιοσύνη; Δεν διαβάζει το μπλόγκ, θα μου πείτε! Γράφω και εγώ πολλά, το ξέρω...

Αλλά μήπως κάποις από σας θα μπορούσε να στείλει αυτό το ζήτημα προς διερεύνηση είτε στην Ειασγγελία είτε σε κανένα σοβαρό κανάλι;;;; Λέω, μήπως ;;;;;;;

λαυριωτική


πηγή: http://forkeratea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.