# #

23 Ιαν 2011

Νέος μέτοχος στο «Πρώτο Θέμα»...???


Πολλές φορές είχαµε γράψει ότι ο Ρέ­στης δεν είναι τόσο προβλέψιµος παί­κτης όσο νόµιζαν εκεί στον ΔΟΛ… Οι πληροφορίες µας λοιπόν λένε ότι δεν ισχύουν τα όσα λέγονται περί ψυχρότητας µεταξύ Ψυχάρη - Ρέστη, ότι οι δύο άνδρες έχουν καλή συνεργασία καθώς και ότι για τις αλλαγές που γίνονται στον Βήμα FΜ είχε ενηµερώσει ο ισχυρός άνδρας του Συγκροτή­µατος τον Ρέστη, ενώ αντίστοιχη ενηµέρωση υπήρξε και από την άλλη πλευρά για το ενδιαφέρον του Ρέστη και την είσοδό του στο «Πρώτο Θέμα».
Με δεδοµένο ότι για τον Ρέστη η «κατά­κτηση» του ΔΟΛ είναι ένας από τους βασι­κούς στόχους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι στο «Πρώτο Θέμα» µπαίνει εφο­πλιστής φίλος του και συνεργάτης του µε την ευρεία έννοια…


Νέος μέτοχος στο «Π.Θ.»
Και µια και φαίνεται ότι προς το παρόν του­λάχιστον δεν ανοίγονται οι προοπτικές που θα ήθελε στο Συγκρότηµα, αποφάσισε να αγοράσει μειοψηφικό ποσοστό στο «Πρώτο Θέμα», µέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, έστω και µέσω του φίλου του και συνεργάτη του, εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη…
Ετσι, προχθές Τρίτη, ανακοινώθηκε από την πλευρά του «Πρώτου Θέµατος» η αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, της οποίας µέτοχοι είναι ο Θέµος και ο Καραµήτσος, ενώ µε την ίδια ανακοίνωση έγινε επί­σης γνωστό ότι «ένα ποσοστό 40% θα απο­κτηθεί από νέους µετόχους» και ότι στην αύ­ξηση αυτή θα συµµετάσχει ο εφοπλιστής Α. Πάλλης, «που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, µεταξύ άλλων και σε συνεργα­σία µε τον όµιλο Ρέστη».

Αλλαγές στον Βήμα FM
Από την άλλη πλευρά, η πρόσφατη αποχώ­ρηση του Βίκτωρα Ρέστη (ήταν ενηµερωµέ­νος για τις αλλαγές αυτές από καιρό) από τον Βήμα FM, στον οποίο κατείχε το 50%, φαίνε­ται ότι έφερε εξελίξεις για τον ενηµερωτικό ραδιοφωνικό σταθµό του ΔΟΛ, οι οποίες θα έχουν όπως φαίνεται τη σφραγίδα του Σ. Ψυ­χάρη. Κάπως έτσι πήραν φωτιά τα σενάρια και η φημολογία που έφτασε να λέει µέχρι και για… κλείσιµο του ραδιοφωνικού σταθ­µού.
Οι πληροφορίες µας λένε ότι ο σταθµός ούτε κλείνει, ούτε µετατρέπεται σε µουσι­κό, όπως γράφτηκε αυτές τις µέρες και δη­µιούργησε µεγάλες παρεξηγήσεις… Αντιθέ­τως ο Ψυχάρης είναι αποφασισµένος να τον κρατήσει ζωντανό ενηµερωτικό, ειδικά από τη στιγµή που ο Βήμα FM έχει άδεια για ενη­µέρωση και όχι για ψυχαγωγία. Μάλιστα στα σχέδιά του είναι να τον ενισχύσει µε δηµοσι­ογράφους του Συγκροτήµατος, ενώ η στρα­τηγική του θα εναρµονιστεί µε τη γενικότερη στρατηγική του ΔΟΛ.
Μένει ακόµη να δούµε και το πρόσωπο που θα αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφω­νικού σταθμού (και θα υλοποιήσει τα σχέδια Ψυχάρη), αφού ο γενικός διευθυντής του Βή­µα FM Γιάννης Πολίτης είναι παρελθόν, µιας και προσελήφθη στην ΕΡΤ. Ακούγονται διά­φορα ονόµατα µε επικρατέστερο, όπως φαί­νεται, του δηµοσιογράφου Βασίλη Χιώτη.
Για τα όσα συµβαίνουν πάντως στον ραδιο­φωνικό σταθµό του ΔΟΛ ήταν διαφωτιστικός ο εκπρόσωπος των εργαζοµένων στο Μικτό Συµβούλιο της ΕΣΗΕΑ Παναγιώτης Δρίβας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σε τηλεφωνική συνοµιλία που είχε µε τον πρό­εδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόµπολο του είπε ότι µίλησε µε τον Σταύρο Ψυχάρη, «ο οποίος δι­αβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του σταθµού».

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.