# #

26 Ιαν 2011

Αντιεξουσιαστές(?) προπηλάκισαν τον Κώστα Σημίτη




«Άνευ ιδιαίτερης σημασίας» θεωρεί το περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, το φραστικό περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος ο πρώην πρωθυπουργός, στο Κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξερχόμενος από το γραφείο του στην οδό Ακαδημίας περίπου λίγο πριν από τις 15:00, ο κ. Σημίτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον επικεφαλής της προσωπικής του ασφάλειας, αναγνωρίστηκε και έγινε στόχος ......
φραστικών επιθέσεων από ομάδα νεαρών, οι οποίοι κολλούσαν αφίσες στην περιοχή και που, κατά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής της ασφάλειας του κ. Σημίτη τον οδήγησε άμεσα σε ασφαλές σημείο, σε παρακείμενη πολυκατοικία, όπου και παρέμειναν λίγα λεπτά, έως ότου επιστρέψουν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από skai.gr 

Τι περιμενε δηλαδη κι αυτος??? Αγκαλιτσες και φιλακια? Αυτα εχουν περασει ελπιζουμε ανεπιστραπτι μισητοι ""  κυριοι"   της εξουσιας...

1 σχόλιο:

  1. Άς τολμήσουν να κυκλοφορήσουν οι αλήτες δίχως τους δούλους τους που για ένα ξεροκόμματο τους προστατεύουν! Άς κάνουν μια βόλτα στον λαό ανάμεσα οι λαοπρόβλητοι σοσιαληστρές, στους ψηφοφόρους τους, αφού τολμούν ακόμα να μαγαρίζουν την Ελλάδα που πούλησαν. Θα τους λυντσάρουν τους αλήτες. Σε λίγο. Και οι δούλοι τους θα τους εγκαταλείψουν ή από σιχασχιά ή από φόβο. +Απ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.