# #

4 Οκτ 2013

Video: Απαρνήθηκε τα πιστεύω του και τους συντρόφους τους, για να σωθεί ο Μιχαλολιάκος


Ο "μεγάλος" πολιτικός ηγέτης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο πατριώτης, ο ανυποχώρητος στις αρχές του, τελικά....κιότεψε! Αρνήθηκε τα πάντα, για να γλιτώσει την φυλακή. Απαρνήθηκε τον εαυτό του, απαρνήθηκε τους συντρόφους του....Μέγιστη πολιτική ξεφτίλα!

Όπως αναφέρει η "Χρυσή Αυγή σε ιδεολογικό επίπεδο δεν έχει σχέση με το γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του μεσοπολέμου, δηλαδή τη σβάστικα και χρησιμοποιούν μόνο αρχαιοελληνικά σύμβολα όπως ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος. Μάλιστα, εξήγησε πως τέτοιες αντιλήψεις είχε προ 35ετίας τις οποίες πλέον δεν ...αποδέχεται."

Στην φωτογραφία, είναι άρθρο εφημερίδας για το καταστατικό της Χρυσής Αυγής, από το 1987. Όντως αναθεωρήθηκε το 2012, αναγκαστικά μεν, γιατί πήγαινε για μεγάλα εκλογικά νούμερα. Το ιδρυτικό καθεστώς, μιλάει για φασισμό, εθνικοσοσιαλισμό, ναζισμό, κτλ.


Ο ανακριτής ρώτησε τον κ. Μιχαλολιάκο για τα τάγματα εφόδου στα οποία αναφέρθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής το καλοκαίρι του 2010 στις Θερμοπύλες. Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του γιατί ο ίδιος ανέφερε πως ψευδώς και συκοφαντικά τους αποκαλούν τάγματα εφόδου.  Βέβαια, τα βίντεο υπάρχουν ακόμα, και αυτοδιαψεύδεται πανηγυρικά!





Ο ανακριτής ρώτησε τον κ. Μιχαλολιάκο και για το περιστατικό το βράδυ των εκλογών, όπου ο βουλευτής Γερμενής έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να εγερθούν, κατά την είσοδό του. Για αυτό το περιστατικό το χαρακτήρισε μεμονωμένο και ατυχές και δεν έχει καμία ευθύνη για αυτό. 




Ο Μιχαλολιάκος, με λίγα λόγια, λέει ότι ο Γερμενής πήρε την πρωτοβουλία, που εξέθεσε την Χρυσή Αυγή. Έτσι ο Μιχαλολιάκος, άδειασε τον Γερμενή



Στην συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος καταδίκασε και τα περιστατικά όπως εκείνο στον Μελιγαλά, στη λαϊκή στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα Αττικής.  Αδειάζει, δηλαδή, Παναγιώταρο, Κασιδιάρη και Μπαρμπαρούση





Οι πολιτικοί κρατούμενοι, εξ' ορισμού δεν αρνούνται τα πιστεύω τους, και τα πεπραγμένα τους που έχουν πολιτικά κίνητρα. Με λίγα λόγια, ο Μιχαλολιάκος, απαρνήθηκε, ότι είναι "πολιτικός κρατούμενος".

Και εδώ, μοιραία, θυμάμαι τους πολιτικούς κρατούμενους, παλαιοτέρων εποχών, και μιλάω για τους κομμουνιστές. Από τον μεσοπόλεμο μέχρι το 1974, οι αρχές του κράτους, καλούσαν κομμουνιστές να υπογράψουν μία δήλωση....Μία δήλωση ότι απαρνούνται τα πιστεύω τους.! Αν την υπέγραφαν, πάρα πολλοί από αυτούς θα πήγαιναν σπίτια τους, στις οικογένειες τους, στις ζωές τους. Αλλά δεν το έκαναν! Αυτοί ήταν οι πραγματικοί πολιτικοί κρατούμενοι, δεν υπέγραψαν, και το πλήρωσαν με βασανιστήρια, φυλακίσεις και εξορίες!


http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/10/video_6492.html#ixzz2gmTsRIIP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.