# #

2 Μαΐ 2010

Αλογοσκούφης: «Φταίει ο λαός για την κρίση»


Άγριο… «κράξιμο» στον Γιώργο Αλογοσκούφη ακόμη και από τους φοιτητές του London School of Economics όταν τόλμησε να ξεστομίσει πως για την κρίση φταίνε οι πιέσεις του λαού και όχι οι υπουργοί!Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών ήταν από τους βασικούς ομιλητές σε εκδήλωση για την ελληνική οικονομία στο London School of Economics. Σύμφωνα με τον τέως «τσάρο» της ελληνικής οικονομίας, οι αρμόδιοι υπουργοί αναγκάζονται να υλοποιούν μέτρα που δε θέλουν ούτε οι ίδιοι ούτε οι κυβερνήσεις.

«Οι υπουργοί Οικονομικών είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται. Οι πιέσεις που ασκούνται από την κοινή γνώμη για τις δαπάνες είναι ισχυρές και αυτό μας καθιστά μη δημοφιλείς», είπε και συνέχισε: «Ως υπουργοί προσπαθούμε να υλοποιήσουμε μέτρα που έρχονται ενάντια στην θέληση των κυβερνήσεων αλλά και της κοινής γνώμης»

Παραδέχτηκε, πάντως, ότι το πρόβλημα με τα στατιστικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας είναι υπαρκτό. Αλλά όταν τόλμησε να πει ότι η κυβέρνηση ουδέποτε προσπάθησε να παραπλανήσει τη Eurostat και τις Βρυξέλλες τότε έπεσε… γιούχα http://newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.