# #

7 Μαΐ 2010

Παιρνουν φωτια τα διοδια Λεπτοκαρυας


Από σήμερα τα μεσάνυχτα δίδεται οριστικά στην κυκλοφορία η εθνική Οδός στο τμήμα της Κοιλάδας των Τεμπών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε, η οποία ...συνοδεύεται και από το νέο τιμοκατάλογο των διοδίων τελών.

Πέντε σχεδόν μήνες μετά τις εκτεταμένες βραχοπτώσεις που έκλεισαν την κοιλάδα των Τεμπών, ο δρόμος ανοίγει από σήμερα οριστικά, καθώς, όπως αναφέρει η εταιρεία, «οι εργασίες αποκατάστασης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και συντομότερα του αρχικά προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος».
Mε την απόδοση της κοιλάδας των Τεμπών στην κυκλοφορία, θα λειτουργούν πλέον
όλοι οι σταθμοί διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί και μάλιστα με νέες τσουχτερές τιμές.
Oι καινούργιες τιμές στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς (που τον καθιστούν και τον ακριβότερο όλων) διαμορφώνονται ως εξής: μοτοσικλέτες 2.00 (από 1,70), Ι.Χ 2,80 (από 2,40), φορτηγά έως και τρεις άξονες 7,10 (από 5,90) και φορτηγά με τέσσερις άξονες (και άνω) 10.00 ευρώ (από 8,30).
Ο νέος σταθμός διοδίων Αιγινίου δεν θα λειτουργήσει, άγνωστο όμως παραμένει τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαπραγμάτευση δημοσίου-παραχωρησιούχου για την (σε αντικατάστασή του) από κοινού αξιοποίηση του σταθμού των Μαλγάρων, όπως και το αν η έναρξη της νέας συμφωνίας θα μειώσει τις τιμές στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.( Πολιτεία/Β.Χ.)
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.