# #

6 Μαΐ 2010

Ταξιδιωτική οδηγία από Βρετανία, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ


Να αποφύγουν τα ταξίδια στην Ελλάδα για μικρό χρονικό διάστημα καλούν τους πολίτες τους Βρετανία και Βουλγαρία.Η βουλγαρική κυβέρνηση εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία μετά τα επεισόδια με τους τρεις νεκρούς στην Αθήνα. "Συνιστάται στους Βούλγαρους να αποφύγουν τις επισκέψεις και τα ταξίδια στην Ελλάδα για μικρό χρονικό διάστημα", αναφέρεται σε ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Εξωτερικών που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Σόφια.

Οι βουλγαρικοί σιδηρόδρομοι έχουν ήδη ακυρώσει τις σιδηροδρομικές συνδέσεις προς την Ελλάδα, αλλά τα συνοριακά φυλάκια παραμένουν ανοικτά για τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία.
http://newscity1.blogspot.com
Στην ίδια κίνηση προχώρησε και η ΠΓΔΜ, που συνέστησε στους πολίτες της να αποφεύγουν αυτή την περίοδο τα ταξίδια και τη διαμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, πρωτίστως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Στους πολίτες της ΠΓΔΜ που βρίσκονται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, συνιστάται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στα κέντρα των πόλεων αυτών και σε μέρη όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και μεγάλες τράπεζες και να προσέχουν τα οχήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.