# #

12 Φεβ 2016

Αγρότες κυνηγούν με τις μαγκούρες τους τα ΜΑΤ που τρέχουν να σωθούν (Video)

Αγρότες κυνηγούν με τις μαγκούρες τους τα ΜΑΤ που τρέχουν να σωθούν (Videos) - Media




Κρητικοί αγρότες, ενώ ήταν συγκεντρωμένοι στο υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισαν να κινηθούν προς την πλατεία Καραϊσκάκη γιατί ενημερώθηκαν ότι εκεί έχει εγκλωβιστεί αυτοκίνητο με αγροτικά προϊόντα τα οποία είχαν σκοπό να διανείμουν σε πολίτες.
Όμως φτάνοντας στην πλατεία Καραϊσκάκη, οι αγρότες είδαν ότι μια διμοιρία ΜΑΤ εμπόδιζε το όχημα να περάσει και τότε έγινε το έλα να δεις. Οι Κρητικοί άρχισαν να κυνηγούν με τις μαγκούρες τους αστυνομικούς οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Κυριολεκτικά το έβαλαν στα πόδια. Πέταξαν εναντίον τους και μπουκάλια χωρίς οι αστυνομικοί να..
αντιδράσουν.



Στη συνέχεια αφού οι δυνάμεις των ΜΑΤ ανασυνταχθήκαν μετά από «διαπραγμάτευση» αποφασίστηκε το όχημα να μην περάσει και οι Κρητικοί πήραν τα καφάσια με τα αγροτικά προϊόνται και τα μετέφεραν στο υπουργείο.
Όμως όταν οι αγρότες επέστρεψαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, βρήκαντα ΜΑΤ παρατεταγμένα στην είσοδο. Και με τις ντομάτες που μάζεψαν νωρίτερα από την πλατεία Καραϊσκάκη, άρχισαν να τις πετούν στα παράθυρα του υπουργείου, ενώ άδειασαν και ένα καφάσι μπροστά στα πόδια των αστυνομικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.