# #

9 Φεβ 2016

Εσύ τα έφαγες κακομοίρη ραγιά.....Δες πως τους ρήμαξες τον παρά...


Στο λένε τα κανάλια χρόνια τώρα....

Το έχεις εμπεδώσει πλέον...
Τώρα είσαι έτοιμος να ψηφίσεις τον Κυριάκο... 

Δες....


Έχουμε και λέμε: 

Πατέρας με 10 συντάξεις. 

H μία αδερφή, βουλευτής, υπουργός, αντιπρόεδρος, πρόεδρος κομματος, Δήμαρχος, παρά τρίχα Επίτροπος. 

Ο δεύτερος σύζυγος της (πρώτης αδελφής, πρόεδρος της επιτροπής (σχεδιαζόμενων) Μεσογειακών Αγώνων (Βόλος – Λάρισα), πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος της ΕΟΑ, μέλος σε ΔΣ εταιρειών. 

Η άλλη αδελφή, διορισμένη επικεφαλής “χαμογελαστής” ΜΚΟ για παιδιά και δράσεων charity! 

Η κόρη, της προηγούμενης αδελφής, σε ΔΣ αθλητικών συλλόγων, δημόσιες σχεσεις και επικοινωνία σε ΔΕΚΟ και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, με διαφημιστική εταιρεία η ίδια, η οποία “διαχειρίζεται” πακέτα χορηγιών που μοιράζονται σε ΜΜΕ. 

Ο γιος (ανήψιος του προέδρου) της προαναφερόμενης αδελφής, Περιφερειάρχης (δις) με το που αποφοίτησε. 

Η πρώην και νυν σύζυγος του προέδρου (αλλοδαπής καταγωγής) μεγαλοεπιχειρηματίας. Επιχειρήσεις εστίασης στο Κολωνάκι, το Ναυαρίνο και το Αργος και βίλα στο Siemens real estate στην Τήνο. 

Η πατρική κληρονομιά περιλαμβάνει χορταστικά φιλέτα σε ολόκληρες πλαγιές βουνών στο Μαραθι των Χανίων, ακίνητα στη Διονυσίου Αρεοπαγιτου, παράλιες εκτάσεις στο Ακρωτήρι Χανίων, επιχειρηςεις εκμετάλλευσης παρκόμετρων ακόμα και συμμετοχή σε ναυτιλιακή και εταιρεία ΜΜΕ. 

Η ευρύτερη οικογενειακή επιχειρηματικότητα εκτείνεται μεταξύ άλλων σε: συμμετοχή σε επιχειρήσεις εστίασης στο Κολωνάκι, Premium luxury Hotels σε μαγευτικούς προορισμούς στην Πελοπόννησο, real-estate στις ακριβότερες συνοικίες της Αθήνας, συμμετοχή σε πολυαλυσίδα κατανάλωσης… 

Και ολα αυτα, δεν αποτελούν ούτε το 30% απο τον κατάλογο. !!! 

Ούτε περιλαμβάνουν “χρήσιμες” φιλίες, όπως Χριστοφοράκος, Καλτσεστρουτζι, Ιταλοί, Siemens, Γερμανοί, Δαυίδ, Σάλλας, Μπόμπολας, και κυρίως Αλαφούζος… 

Ούτε κάποιες εκατοντάδες δημοσιογράφων που έχουν διοριστεί ανα εποχές, στο ΥΠΕΞ, στο ΥπΕς, στο ΥΠΕΘΑ, στον 984 και τον Δήμο, κλπ! 

Τα μέλη της οικογένειας (στενά και ευρύτερα) που έχουν πιάσει πόστα, ξεπερνούν σε αριθμό τα 300!!! 

Μια ολόκληρη (ελληνική) Βουλή, δηλαδή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.