# #

9 Φεβ 2016

Θαύμα!

Ο δεσπότης Ανθιμος "εξαφάνισε" τα 500.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ η μητρόπολη του!




Καταπληκτικές οι επιδόσεις, σε όλους τους τομείς του «αγίου» ή διαφορετικά «Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισσα Θεσσαλονίκης», -όπως τον αποκαλεί ενυπόγραφο κείμενο σε ενημερωτική ιστοσελίδα-  δεσπότη Ανθιμου.

Πέρα από τα «θεόπνευστα» τροπάρια που ψάλλει από τον άμβωνα του μαγαζιού του –συγνώμη της εκκλησίας ήθελα να γράψω- (Την μια παριστάνει τον στρατηλάτη – κατακτητή προτείνοντας εισβολή στην γειτονική χώρα για «να πάρουμε πίσω, τα κομμάτια της Μακεδονίας που της λείπουν» και την άλλη μας το παίζει χωροφύλακας για να μας προστατέψει απ’ τα χαλαρά ήθη την κοινωνία μας:

«Ανηθικότητες, αναισχυντίες, απρέπειες αλλά και παρά φύσιν πράξεις στην κοινωνία, που η εκκλησία δεν μπορεί να είναι αδρανής και σιωπηλή, διότι θα πάθουμε σαν τα Σόδομα και τα Γόμμορα»), έχει και ποιο προσοδοφόρες δραστηριότητες.



Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", ο Άνθιμος. κατάφερε να ακυρώσει την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ, για το κτίριο που στεγάζεται η μητρόπολη του. Τον τρόπο δεν μας τον είπε, αλλά ο μουλάς αυτός –και λάτρης της Απριλιανής χούντας για να μην ξεχνιόμαστε- της «επικρατούσης θρησκείας», προφανώς θα έχει τον τρόπο να κάνει «θαύματα» με την επίκλησή τους στους αρμοδίους ότι η μητρόπολη Θεσσαλονίκης «δεν έχει περιουσία», όπως διαβάζουμε στην σχετική είδηση.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε με τους ισχυρισμούς του αρχιρασοφόρου. Αλλωστε επιβεβαιώνονται και από το παρακάτω βίντεο.





 Του Γ. Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.