# #

11 Φεβ 2016

Oι τηλεδημοσιογράφοι είναι σιχαμερά αποβράσματα και πουτανάκια των ολιγαρχών

la-mafia-non-esiste

Σχεδόν 40 χρόνια μετά την δημιουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μια κυβέρνηση αποφασίζει να δοθούν άδειες στα κανάλια που λειτουργούν χωρίς άδειες και είναι χρεοκοπημένα και τίγκα στα δάνεια.

Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτεί κάποια κυβέρνηση να αγγίξει τους καναλάρχες-ολιγάρχες, αν δεν είχε χρεοκοπήσει η χώρα.

Μόνο και μόνο το γεγονός πως έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία και την πλήρη διάλυση της χώρας, τα ιδιωτικά κανάλια συνεχίζουν να υπάρχουν -λες και δεν έγινε τίποτα στο μεταξύ- τα λέει όλα.

Προφανώς, η κυβέρνηση θέλει να δώσει τις άδειες στους δικούς της ολιγάρχες,
ενώ η Νέα Δημοκρατία αντιδρά γιατί θέλει να πάρουν άδεια οι δικοί της ολιγάρχες. 

Ο καθένας και οι ολιγάρχες του.

Οι ολιγάρχες θέλουν τις άδειες γιατί ξέρουν πως όποιος μείνει χωρίς κανάλι, όχι μόνο δεν θα μπορεί πια να κλείνει τις δουλειές του με το Δημόσιο και να πιέζει την εκάστοτε κυβέρνηση για τα δικά του συμφέροντα αλλά μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη για διάφορες «υποθέσεις» του· είναι το ίδιο με τους πολιτικούς που λυσσάνε για μια έδρα στη Βουλή, γιατί, αν μείνεις χωρίς έδρα, μπορεί να έχεις την τύχη του Τσοχατζόπουλου που έμεινε χωρίς έδρα. 
Η έδρα έγινε σκαμνί.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, οι ολιγάρχες είναι υπόκοσμος και Μαφία, είναι ο καρκίνος της χώρας, και θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στην φυλακή. 

Αν δεν είχαν κανάλια, θα ήταν.

Φυσικά, οι ολιγάρχες δεν βγάζουν χρήματα από τα κανάλια τα οποία είναι γεμάτα σκουπίδια, ντιντήδες και ξέκωλα αλλά δεν χρειάζεται, αφού έπαιρναν αβέρτα τα θαλασσοδάνεια.

Βέβαια, για την ελληνική κοινωνία, αυτή είναι η ιδανική τηλεόραση, αφού η κοινωνία είναι λούμπεν. Από την άλλη, οι μετρήσεις δείχνουν πως όλο και λιγότεροι Έλληνες παρακολουθούν τηλεόραση -κυρίως, οι ηλικιωμένοι και οι ανήμποροι-, αφού οι νεότεροι, μέσω Διαδικτύου, το έχουν ρίξει στα αμερικάνικα σίριαλ, για να αποβλακώνονται με στιλ.


Όσο για την δημοσιογραφία της τηλεόρασης, οι τηλεδημοσιογράφοι είναι σιχαμερά αποβράσματα και πουτανάκια των ολιγαρχών
Δεν υπάρχει περίπτωση ένας αξιοπρεπής δημοσιογράφος να δουλεύει σε αυτές τις χωματερές.

Αν δοθούν τέσσερις μόνο άδειες -που και πολλές είναι για την διαλυμένη ελληνική αγορά-, κάποιοι ολιγάρχες θα μείνουν χωρίς κανάλι.

Βέβαια, κάποιοι θα πάνε σε συγχωνεύσεις για να μην βρεθούν εκτός παιχνιδιού και τους καλέσει κάνας εισαγγελέας -σε αντίθεση με τους προλετάριους, οι κεφαλαιοκράτες πάντα ενώνονται τις δύσκολες ώρες-, αλλά και πάλι κάποιοι θα βρεθούν χωρίς κανάλι.

Η κυβέρνηση είναι για φεύγα, οπότε μπορεί και να μην δοθούν οι άδειες, και να συνεχίσουν όλοι οι καναλάρχες με τα χρεοκοπημένα βοθροκάναλά τους, τα οποία δεν έχουν κανένα μέλλον.

Κάποιοι λένε «να αφήσουμε την τηλεοπτική αγορά να αυτορρυθμιστεί». 
Μα αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Έδωσαν δωρεάν τις δημόσιες συχνότητες στους ολιγάρχες και βλέπουμε τι ωραία που αυτορρυθμίστηκε η τηλεοπτική αγορά. 
Όπως αυτορρυθμίστηκε όλη η χώρα.

Το ιδανικό θα ήταν να αλληλοεξοντωθούν οι καναλάρχες, για να πάρουν τις άδειες.
Θα ήταν ωραίο να στείλει ο ένας ολιγάρχης τον στρατό του να καθαρίσει τον άλλον, οπότε θα εξαφανίζονταν όλοι τους, θα ξεβρώμιζε η χώρα και θα μπορούσε μετά να το κάνει ταινία ο Ταραντίνο και να βρεθεί η Ελλάδα στο Όσκαρ.
Άντε με το καλό.



 http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.