# #

9 Φεβ 2016

Μπάτσε....γίνε Έλληνας αστυνομικός


Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο παρακράτος που χρόνια τώρα συμπράττει και λαμβάνει εντολές από την εκάστοτε κυβέρνηση, αρκεί αυτή να είναι "δική τους"
Αυτό το παρακράτος φοράει την κουκούλα, για την οποία πολύς λόγος γίνεται κάθε φορά που γεγονότα σαν της Μαρφίν λαμβάνουν χώρα σε αυτόν τον γαμημένο τόπο στον οποίο ευδοκιμούν μόνο οι ρουφιάνοι.
Εκείνο επίσης για το οποίο κάθε υγιές διανοητικό πεδίο αντιδρά είναι όταν όλα αυτά τα λαμόγια των μέσων ενημέρωσης προσπαθούν να δώσουν όνομα στην "κουκούλα" και κατά καιρούς την βαπτίζουν αριστερά, αντιεξουσιαστή, αναρχικό και όποια άλλη μ@λακία μπορεί να φανταστεί κανείς με στόχο πάντα να κρύψουν το πραγματικό της όνομα.
Επειδή όμως πίσω από την κουκούλα ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,
όταν αυτός ο βλάκας βρεθεί σε διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που συνήθισε να λειτουργεί, τότε το ποιο βέβαιο είναι ότι θα ξεσκεπαστεί.
Αυτό έπαθε και ο ηλίθιος ματατζής στην Κω όπου μη έχοντας καταλάβει ότι έκανε ώρες ταξίδι και βρίσκεται σε νησί και όχι στην μεγαλούπολη που μπορούσε να κρυφτεί, άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του.
Ένα σμάρτ ήταν το πρώτο θύμα ενός κουκουλοφόρου μπάτσου και ένα μηχανάκι ενός άλλου ηλίθιου.
Αγαπητοί μου σύντροφοι της αριστεράς δεν ξέρω πόσο το καταλάβατε αλλά μέλημά σας, μεταξύ άλλων, δεν είναι μόνο να προστατεύσετε την κοινωνία από την αστυνομία, αλλά να προστατεύσετε τους μπάτσους από το παρελθόν τους.

Και επειδή σίγουρα δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά και επειδή αγαπητέ μου μπάτσε είναι κακό να ανέχεσαι να σε λένε μπάτσο αυτοί που σε κατάντησαν παιδί των 700Ευρώ, απομόνωσε τους ηλίθιους από το σώμα σου και γίνε  Έλληνας αστυνομικός, τότε θα δεις ότι έχεις και εσύ θέση σ' αυτή τη ρημαγμένη κοινωνία.
Ο Ντελάλης

2 σχόλια:

  1. Καλα!! Μιλαμε....ο Δημητρακης.... πηρε χοντρε αναποδες!!Και δεν τα σηκωνει αυτα!! Ειναι αντρας,ειναι οργανον,ειναι δυνατος,εχει ροπαλο,εχει εξουσια....δεν ειναι παιξε-γελασε!!! Εε,το επομενο ειναι να αρχισουν να βαρουν τα ντουβαρια!! Εμφυλιος δηλαδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ´Η ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.