# #

10 Φεβ 2016

Τέτοιος ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και τέτοια φρενοβλάβεια ΑΠΑΤΗΣ… δεν ξανάγινε


Είναι να γελά κανείς όταν ακούει τον Τσίπρα και τα «αριστερά» ανδρείκελα, να χαρακτηρίζουν τα Μέσα Ενημέρωσης «συστημικά» και τον εαυτό «αντισυστημικό»!!! Η «αριστερή» κυβέρνηση που έχει υπογράψει το Μνημόνιο των διεθνών μαφιόζων του χρήματος, το Μνημόνιο του 4ου Ράιχ, δηλαδή του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ του σύγχρονου φασισμού, είναι εκτός συστήματος!!!

Συστημική είναι μόνο η διαπλοκή!!! 

Οι εγχώριοι «νταβάδες» είναι συστημικοί, αλλά η «αριστερή» κυβέρνηση η οποία εκτελεί τις εντολές των διεθνών «νταβάδων είναι …αντισυστημική!!! 

Τέτοιες γελοίες ανοησίες μας αραδιάζει ο Τσίπρας, άκρως αποκαλυπτικές των αδιεξόδων της κυβέρνησής του,

αλλά και του πανικού του… 

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Έτσι και ο Τσίπρας πιάνεται από τη διαπλοκή και τα ΜΜΕ: Αυτά είναι ο «συστημικός» εφιάλτης που έχει κηρύξει πόλεμο στην «ανισυστημική» κυβέρνηση!!! 

Ο Τσίπρας και η βατραχοπαρέα του, η «αριστερή» κυβερνητική αλητεία, μάς δουλεύουν χοντρά και με «αντισυστημική» έπαρση… 

Εκτελούν τις χαριστικές βολές των νέων αποικιοκρατών εναντίον της Ελλάδας και του λαού της, και ταυτόχρονα σηκώνουν τα «αντισυστημικά» λάβαρα εναντίον των «συστημικών» εγχώριων «νταβάδων» της προπαγάνδας. 

Προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις αντιθέσεις, που λόγω της κρίσης έχουν οξυνθεί, στο εσωτερικό του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, για να ξεφύγουν από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που ως κυβέρνηση διαπράττουν και για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. 

Μέσα στο ίδιο σύστημα διαπλοκής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και κάθε κυβέρνηση. Απλώς η «αριστερή» κυβέρνηση επιχειρεί να αλλάξει τους συσχετισμούς της διαπλοκής ΥΠΕΡ της, δηλαδή να κατασκευάσει και τους δικούς της «νταβάδες»: Μια διαπλοκή στα «αριστερά» μέτρα της… 

Μοιραία, συνεπώς, συγκρούεται με κάποιους «νταβάδες»: Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα… 

Και αυτήν την εσω-συστημική σύγκρουση η κυβέρνηση,ταχυδακτυλουργικά, την αναγάγει σε σύγκρουση ανάμεσα στα «συστημικά» ΜΜΕ με την «αντισυστημική» κυβέρνηση, ανάμεσα στη διαπλοκή με την «επαναστατική» κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τη διαπλοκή… 

Τα δωσίλογα «αριστερά» παράσιτα που εκτελούν με μοχθηρία και δολιότητα τις εντολές του πλανητικού ιμπεριαλιστικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (4ο Ράιχ), μας το παίζουν και …διώκτες της διαπλοκής!!! 

Τέτοιος ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και τέτοια φρενοβλάβεια ΑΠΑΤΗΣ… 

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ 


Υ.Γ. Αλήθεια τι «αντισυστημικό» έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δεν το γνωρίζουμε;

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.