# #

6 Απρ 2014

Η ΔΗΜΑΡ ( το ανέκδοτο) συνεργαζόταν στην κυβέρνηση με την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία, για να μην συνεργαστεί η ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία με την.. νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.

Σαμαράς εκβίαζε τον Κουβέλη με τον Μπαλτάκο
























Ας πει ο κ. Κουβέλης επιτέλους τι του είχαν τάξει και γιατί τα έκανε όλα αυτά.


Με αφορμή το σκάνδαλο Μπαλτάκου, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως, όταν ήταν η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, τους είχε ειπωθεί πως «αν δεν ψηφίσετε εσείς της ΔΗΜΑΡ το τάδε νομοσχέδιο, δεν θα πέσει η κυβέρνηση, διότι θα συνεργαστούμε με την Χρυσή Αυγή», ενώ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης δήλωσε: «Ο Τάκης Μπαλτάκος μάς εκβίαζε ότι, εάν ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ δεν αποσύρουν την πρόταση νόμου με την οποία ζητούσαν να αρθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ, η ΝΔ θα παρέμενε στην κυβέρνηση με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής».


Δηλαδή, η ΔΗΜΑΡ ψήφιζε τα νομοχέδια του Αντώνη Σαμαρά, για να μην τα ψηφίσει η Χρυσή Αυγή.


Η ΔΗΜΑΡ συνεργαζόταν στην κυβέρνηση με την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία, για να μην συνεργαστεί η ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία με την.. νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.

Αυτά τα σκέφτηκαν όλοι μαζί εκεί στην ΔΗΜΑΡ ή ήταν προϊόν της σκέψης του πολιτικού κτήνους που ονομάζεται Γρηγόρης Ψαριανός; Μήπως τους τα είχε πει ο Μπίστης πριν φύγει;

Κάπως αργά θυμήθηκε ο κ. Κουβέλης πως η ΔΗΜΑΡ εκβιαζόταν από την ομάδα Σαμαρά.

Για την ακρίβεια, ο Φώτης Κουβέλης θυμήθηκε πως εκβιαζόταν από την ομάδα Σαμαρά τώρα που τον έχουν ξεχάσει όλοι, τώρα που η ΔΗΜΑΡ έχει γίνει ανέκδοτο και δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ την Βουλή.

Τώρα μάλιστα, ο Κουβέλης ζητάει και εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τις δηλώσεις Μπαλτάκου και για τα πολιτικά παιχνίδια με την Χρυσή Αυγή.

Δηλαδή, όταν η ΔΗΜΑΡ ήταν στην κυβέρνηση και τους εκβίαζε ο Μπαλτάκος, ο Κουβέλης δεν είχε καταλάβει τίποτα για τα πολιτικά παιχνίδια του Σαμαρά με την Χρυσή Αυγή.

Ο Φώτης Κουβέλης μου θυμίζει κάτι ξεχασμένες γκόμενες που, μόλις τσακωθεί ο πρώην άνδρας τους με την φρέσκια γκόμενα, βρίσκουν ευκαιρία να φανούν κι αυτές, και πετιούνται και λένε «κι εμένα τα ίδια μου έκανε ο αλήτης, τέτοιος ήταν πάντα αλλά εγώ η χαζή δεν τον άφηνα γιατί τον αγαπούσα».

Βλέπω τον Κουβέλη και, εν μέρει, καταλαβαίνω γιατί κάποιοι σιχαίνονται τους αριστερούς ή τουλάχιστον αυτούς που δηλώνουν πως είναι αριστεροί.

(Ας πει ο κ. Κουβέλης επιτέλους τι του είχαν τάξει και γιατί τα έκανε όλα αυτά. Γιατί δεν μπορεί να συμμετείχε στην κυβέρνηση μόνο για να τον εκβιάζουν και να τον εξευτελίζουν. Για το …καλό της χώρας δεν το έκανε. Κάτι άλλο ήθελε. Και το έχασε κι αυτό. Έτσι γίνεται πάντα.)

(Ωραία βολεύτηκαν, όμως, όλοι οι Δημαρίτες. Κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος από την κυβέρνηση Σαμαρά. Πήραν όλοι μια θεσούλα από τους ακροδεξιούς του Σαμαρά.)

(Και να σκεφτείς πως κάποτε ο Κουβέλης μου ήταν συμπαθής. Παλιά. Πολύ παλιά.)

pitsirikos 
http://saktsak.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.