10 Απρ 2014

Πάτρα: Μεταφέρουν αίμα με... ταξί!

Στην Πάτρα, η απόφαση να τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι οι οδηγοί, οι οποίοι υπηρετούσαν στα νοσοκομεία της περιοχής, έφερε μεγάλη αναστάστωση.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, 25 άτομα με αναπηρία τα οποία καθημερινά παραλαμβάνονται από τα σπίτια τους με αυτοκίνητο του νοσοκομείου Ρίου για να πάνε στην αποκατάσταση 
παραμένουν πλέον ..
«κλειδωμένα» στα σπίτια τους καθώς λόγω έλλειψης οδηγού δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς τους και επιστροφής στα σπίτια τους.

Ο αντιπρόεδρος της περιφερειακής ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίας Αντ. Χαροκόπος, μιλώντας στο patrastimes.gr τόνισε πως παρά τα σχετικά διαβήματα μέχρι στιγμής η πολιτεία κωφεύει και δεν έχει καν μπει στον κόπο ν’ απαντήσει για το τι θα πράξει.

Στο μεταξύ στα Νοσοκομεία Ρίου, Αγ. Ανδρέα, Θώρακος και Καραμανδάνειο δεν υπάρχει τρόπος αποστολής αίματος αλλά και προμήθειας άλλων υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση για την κάλυψη αναγκών από τις κλινικές τους.

Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν η μεταφορά με ταξί - πριν από ένα εικοσιτετράωρο - συνοδεία τραυματιοφορέα, αίματος από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων στο ΓΚΝ Άγιος Ανδρέας της Πάτρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.