# #

15 Αυγ 2012

Απίστευτο video...



Ο Πλεύρης σε «μεγάλες» στιγμές. 

Περιμένει από τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό στην Πάρο!!! 

Εμετικός κι ο «αμερόληπτος» δημοσιογράφος, που θέλει από τον πρόεδρο να καταγγέλλει αλλοδαπούς!!! 

Πριν το δείτε μη φάτε, και πάρτε αντιεμετικά... 



....




Ρε Θάνο, σου είπα τι σου χρειάζονταν. 

Επειδή είχες πει ότι, αν η Παπαρήγα γίνονταν Πρωθυπουργός θα μετανάστευες, έπρεπε και μόνο γι αυτό, να βγάλουμε το ΚΚΕ με 50%, αλλά... το γλίτωσες το ταξίδι.

Φυσικά δε θα αντιμετωπίσω σοβαρά, αυτά που λέει ο Πλεύρης. Η Αβελτερία είναι Αήττητη, αλλά και σε τέτοιες περιπτώσεις Ανίατη.  Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η λογική σηκώνει και τα πόδια. 

Ο κασσιδιάρης τον έδειρε, οι πρώην ψηφοφόροι του στο Λαγός τον ψάχνουν για να τον δείρουν, ο κόσμος που του έκοψε μισθούς και συντάξεις ή απολύθηκαν, θέλουν να του τις βρέξουν επίσης, ο τύπος είναι «για σφαλιάρες». 

Πως ήταν στα έργα εκείνοι οι ηθοποιοί που αμολούσαν «κοτρώνες» κι έπεφτε φάπα; Έτσι ακριβώς. 

Φαίνεται Θάνο, πως μόνο εγώ δεν θέλω να σε πλακώσω, γιατί είσαι φαιδρός. Με κάνεις και γελάω. Αλλά μην το παρακάνεις κιόλας, γιατί θα βρέξει γιαούρτι ψόφιο (ληγμένο).

Τι να πεις με το άτομο; 
«Δεν υπάρχει»… Δηλαδή, εσύ ρε Θάνο, θα ζητήσεις συγγνώμη, ως Έλληνας, από τη Βρετανίδα που κατήγγειλε ότι τη βίασαν Έλληνες πριν λίγες μέρες και δεν το θεώρησαν είδηση τα κανάλια; 

Θα ζητήσεις συγνώμη από μένα, που με έκλεψε παλιά κάποιος Έλληνας; 

Θα ζητήσεις συγνώμη από τους γονείς των παιδιών, που ο παιδεραστής εκπαιδευτικός τα εκμεταλλεύονταν; 

Θα ζητήσεις συγγνώμη από όσα εγκλήματα κάνουν οι Έλληνες κακοποιοί;

Τους εκατοντάδες φόνους, κλοπές, απάτες, κάθε χρόνο;

Φυσικά όχι, δεν το έκανες εσύ. 

Τότε γιατί να ζητήσουν συγγνώμη οι Πακιστανοί; 

Αν καταδικάζουν τα εγκλήματα; Ολοφάνερα ναι, όπως όλοι. Άλλωστε, για να αποφύγουν τη βία, εκτός της φτώχειας, φεύγουν πολλοί από τις χώρες τους. 

Οι Αφγανοί πχ. Αν δεν είχαν την κακιά συνήθεια οι καουμπόηδες, να σκοτώνουν και να βασανίζουν ότι κινείται στο Αφγανιστάν, δεν θα είχαν λόγο να φύγουν.

Αλλά οι κηφήνες της Νέας Δικτατορίας είστε οι τελευταίοι που πρέπει να απαιτείτε συγγνώμες. Εδώ, Θάνο, γι αυτά που ΕΣΥ έκανες, δεν είπες ένα συγγνώμη. 

Τι έκανες; Και τι δεν έκανες. 

Ψήφισες Μνημόνιο: Δηλαδή «έσφαξες»  μισθούς, «βίασες» συντάξεις, «ασέλγησες» κατ εξακολούθηση στην οικονομία, «αποπλάνησες» (ενηλίκους) ψηφοφόρους, όπως αυτοί οι βουλευτές που «την κάνουν» από το ένα κόμμα για να πάνε σ άλλο, «δολοφόνησες» θέσεις εργασίας,… τι να σου πω; Αν πω όλα αυτά, για τα οποία πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη, θα γράφω μέχρι μεθαύριο.
  
Ζήτα τουλάχιστο συγγνώμη για τη δολοφονία του Ιρακινού, που σκότωσαν ναζί, μέλη της γαλάζιας οικογένειας. 

Συγγενής είσαι, σύμφωνα με τον πρώην Νομάρχη – πρώην Περιφερειάρχη – Ζορρό.  Άλλωστε τη δική σας πολιτική περί «ανακατάληψης» εφάρμοσαν.
  
Η βία Θάνο προέρχεται από σας και την καταστολή σας. Δεν περιμένω όμως να καταλάβεις γι αυτό δεν ασχολούμαι άλλο. Τελικά, όσα λεφτά έχεις, τόσο μυαλό σου λείπει, κρίμα.

Ο Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας κύριε δημοσιογράφε, δεν ξέρω πως λέγεσαι, ούτε έχει σημασία, δεν είναι αστυνομικός, ούτε ελεγκτής για να κάνει κάτι τέτοιο. 

Δουλειά των πολιτών είναι να ζούμε αξιοπρεπώς και να μεγαλώνουμε την οικογένειά μας, άσχετα αν δεν μας αφήνουν οι πολιτικοί.

Δεν είναι δουλειά μας να καρφώνουμε κανένα. 

Υπάρχουν έμμισθοι γι αυτή τη «δουλειά». Λέγονται πράκτορες, κατάσκοποι, δημοσιογράφοι. 

«Δουλειά» μου ως πολίτης, είναι να καταγγείλω κάποιον που με αδίκησε στη δικαιοσύνη, ή να βοηθήσω, εφόσον μπορώ, αυνάνθρωπό μου που κινδυνεύει από οποιαδήποτε αιτία, πχ ατύχημα. 

Δεν είναι δουλειά μου, ούτε καν έχω δικαίωμα να ελέγχω, τι κάνει ο διπλανός μου. 

Κανείς δεν έχει δικαίωμα, μάλιστα παρανομεί, σύμφωνα και με τους νόμους που ψηφίσαν οι ίδιοι, αν θέλει να υποκαταστήσει την αστυνομία όσον αφορά την «παρακολούθηση».  

Ή μήπως κατ εντολή Σαμαρά θα αλλάξει κι αυτό; 

Να γίνουμε δικτατορία με τα «όλα» της. Να ξεχάσουμε την ακρίβεια, την ανεργία, τη φτώχεια και να γίνουμε μπανιστηριτζήδες των γειτόνων.


Αυτό που είπες, είναι χειρότερο κι από αυτό του Πλεύρη. Το ρουφιάνεμα είναι η ουσία κάθε δικτατορίας και η βάση του φασισμού.  

Το ότι η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει τα εγκλήματα δεν οφείλεται σ αυτό που ΥΠΟΥΛΑ αφήνεις να εννοηθεί. Ότι τάχα ορισμένοι καλύπτουν. 

ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει το έγκλημα. 
Η εγκληματικότητα οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους, όπως η ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας, ή πιο σωστά στην προτεραιότητα που δίνεται από τους πολιτικούς στην καταστολή, τη βία, το έλεγχο κι όχι στην προστασία των πολιτών. 

Στην έλλειψη παιδείας που θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτρεπτικά σ ορισμένα εγκλήματα, στα ρουσφέτια που γεννούν και ανδρώνουν τη διαφθορά, στο γενικότερο μπάχαλο του κράτους εξαιτίας των αντικρουόμενων διαταγών, σε πολλές άλλες αιτίες πολλές απ αυτές οικονομικές, που συνοψίζονται σε αυτό που λέμε γενικότερα «σύστημα» ή «πολιτική».

Το κράτος χρησιμοποιείται για περιστολή των ελευθεριών και όχι για εξυπηρέτηση κοινωνικών αναγκών. Όπως ακριβώς τα κανάλια σας που χρησιμοποιούνται για προπαγάνδα κι όχι για ενημέρωση.

Οι Αριστεροί, Κομμουνιστές, Αναρχικοί, κλπ, δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα. Αντίθετα εσείς, που στηρίζετε αυτήν την κατοχική δικτατορική κυβέρνηση, είστε υπόλογοι απέναντι στην ίδια σας τη συνείδηση, πρώτα απ όλα. 

Αλήθεια, πόσα παίρνετε δημοσιογράφοι, για να μας λέτε απ τα κανάλια υπέρ του Μνημονίου; 

Για να δω, πόσο «κοστολογείται το φιλότιμο».

Για την εγκληματικότητα, για την κρίση, για την ανεργία, για την ακρίβεια για όλα τα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά κλπ προβλήματα, φταίνε αυτοί που εμείς, ο λαός τους δώσαμε θέσεις, προνόμια, εξουσία, χρήμα, κύρος, για να τα αντιμετωπίσουν.
   
Αυτοί ΔΕΝ έκαναν τη δουλειά τους. 

Αυτοί καταχραστήκαν την εμπιστοσύνη του λαού. Αυτοί είναι οι ένοχοι και σαν ένοχοι, προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες. Δε θα πιάσει.

ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟ ΟΥ ΠΟΙΕΙ.

1 σχόλιο:

  1. Αντί για σχόλιο, επιτρέψτε μου ένα μικρό διήγημα... Μόνο για ενήλικους!

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.