18 Αυγ 2012

Ο Σαμαράς ξεπούλησε τη χώρα για την πρωθυπουργία!Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. 
Με μήνυμά του που ανέβασε στο διαδίκτυο, εμμέσως πλην σαφώς, όπως εκτιμά το thebest.gr, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για συνδιαλλαγή με…

τους ξένους δανειστές μας, με στόχο να καταλάβει την πρωθυπουργία.

Το μήνυμα του Νίκου Νικολόπουλου έχει ως εξής:
«Άλλο διάσωση και άλλο άλωση
Παντού όπου βρέθηκα γιορτάζοντας την ημέρα Κοίμησης της Θεοτόκου με ρωτούσαν «μα καλά πως είναι δυνατόν να πιστεύει ο Σαμαράς, η Τρόικα και οι ξένοι δανειστές ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να αποπληρώσει η Ελλάδα τα χρέη της, όταν ο ένας στους δύο Έλληνες βρίσκεται εκτός αγοράς εργασίας.
Όταν πρέπει ο ένας να θρέψει άλλον έναν, με μέσο μισθό ή σύνταξη 800 ευρώ;
Δηλαδή 400 ευρώ για να ζήσει. Είναι δυνατόν αν επιβιώσει, να θρέψει περισσότερους από δύο που υπάρχουν σε κάθε οικογένεια;
Προφανώς λοιπόν δεν το πιστεύουν απλά μέσα σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή που μας οδήγησαν αδιαφορούν για την άλωση που έχουν «βαπτίσει» διάσωση .
Οι ξένοι δανειστές θα κερδίσουν εξαγοράζοντας στην Ελλάδα ότι βγαίνει στο σφυρί σε τιμή εκποίησης. Ο Σαμαράς για αυτή του την αλλαγή, την Πρωθυπουργία.»

2 σχόλια:


 1. Απολειπόμενος είναι -κατά μιαν άλλη έννοια που μου δίνει το λεξικό- κι ο κατηγορούμενος. Απολείπειν ο Λαός Αντώνιον, λοιπόν, αλλά αν θέλομε να είμαστε δίκαιοι, δε μας φταίει άλλος κανείς, παρά μόνο το εκλογικό μας δικαίωμα και ο τρόπος που το εξασκήσαμε. Άντε να φταίει λιγάκι κι ο εκλογικός νόμος. Όλοι ξέραμε ότι έπειτα από τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη, η χώρα δεν άντεχε μετά τη θλιβερή παρένθεση της Παπαδημοκρατίας και δόση από Αντωνάκη και –μάλιστα- με ηρακλειδείς του κίβδηλου στέμματος τον παρανοϊκό συνταγματολόγο με την ψυχογενή βουλιμία και το ξεθυμασμένο εκτόπλασμα της ανανεωτικής αριστεράς.  Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ποιόν προτείνεις ; Πανούλη ή Αλεξάκη ; Μιλάμε για πολιτικούς ογκόλιθους που θα σώσουν τη Χώρα με την υστερία τους. Οχι στις πράξεις της κυβέρνησης , να συμφωνήσουμε , αλλά έχετε ακούσει κάτι άλλο εκτός απο το όχι; Και βέβαια ο τίτλος σας βγαλμένος απο τα λόγια του μεγάλου αυτού πολιτικού ανδρός Νικολόπουλου όλα τα λεφτά. Με τα λεγόμενα του Νικολόπουλου δεν ασχολήθηκε κανείς όσο ήταν εγκωμιαστικά για το Σαμαρά και τον εκάστοτε πρόεδρο της ΝΔ. Τώρα που είναι υβριστικά κατά του Σαμαρά γίνονται πρωτοσέλιδα και τίτλοι άρθρων. Αυτός δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ; Τώρα ξαφνικά ανακάλυψε ποιός είναι ο Σαμαράς; Αλλά μια ζωή τζάμπα μάγκας ήταν και μόλις κλήθηκε να πάρει αποφάσεις που ενδεχομένως θα πονούσαν αποφάσισε να την κάνει. Ενας ακόμη νάνος της πολιτικής είναι ο άνθρωπος.

   Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.