# #

16 Αυγ 2012

Λευτεριά στον Κάρολο μη χεστούμε !



Λευτεριά στον Κάρολο μη χεστούμε !
E όχι, αυτό πάει πολύ! Είναι ποτέ δυνατόν να δέχεται επίθεση ο Κάρολος Παπούλιας; 

Ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας; 

Ο στυλοβάτης του δημοκρατικού πολιτεύματος;

Και μη νομίζετε ότι υπερβάλλω λέγοντας, πως η επίθεση στον Κάρολο, αποτελεί επίθεση σε κάθε Έλληνα πολίτη.. ή πως η επίθεση αυτή, έστω και αν ήταν λεκτική, δε δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους κατάρρευσης της οικονομικής σταθερότητας, της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης..

Όταν ανέλαβε ο Κάρολος τον διαβεβαίωσαν ότι ...τα καθήκοντα του θα είναι τα εξής σε βάθος τετραετίας: 1)Μια χειραψία με τον Πρωθυπουργό, με κάμερες, φώτα και ένα ηλίθιο αστείο 2)Μια χειραψία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κάμερες φώτα και ένα ηλίθιο αστείο 3)Μια χειραψία με τον Αρχιεπίσκοπο χωρίς ένα ηλίθιο αστείο και για αυτά, θα είχε ετήσιες απολαβές γύρω στα 85.000 ευρώ.

Ε, εντάξει εσείς τον έχετε τρελάνει τον άνθρωπο. Μια εκλογές, μια υπηρεσιακή κυβέρνηση, μετά πάλι εκλογές, μετά πάλι υπηρεσιακή κυβέρνηση, μετά καπάκι εκλογές, ορκωμοσίες, χειραψίες, αστεία ε κοιτάξτε να δείτε, αυτά όλα στοιχίζουν. Έχει κάνει 4 φορές τα καθήκοντα του προέδρου της Δημοκρατίας ο άνθρωπος και δε ζήτησε καν, να πληρωθεί ανάλογα τις υπερωρίες. Εγώ προσωπικά θα το έθετα ως θέμα, αλλά όχι και να τον βρίζετε, ντροπής πράγματα, έτσι κι αλλιώς τι φταίει αυτός, διακοσμητικό ρόλο έχει.. Άι σιχτίρ πρωί πρωί

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.