13 Αυγ 2012

Γιατί ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank?
Εφόσον λέτε ότι «Οι μεταρρυθμίσεις που επιβάλλει η Τρόικα στη συγκυβέρνηση οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεπούλημα της χώρας»και σε αυτό συμφωνούμε όλοι, τότε  γιατί ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank?

 Μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι είσαστε και εσείς ένα μέρος του παιχνιδιού και που σας θέλουν να  είσαστε το δεκανίκι της προδοτοκυβέρνησης  στα δύσκολα?
 Αποδείξτε τώρα το αντίθετο για να κλείσετε τα στόματα που λένε ότι τα έχετε βρει κάτω από το τραπέζι με την συγκυβέρνηση, αποδείξτε ότι στο κόμμα σας υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων για να δικαιούστε να αντιτάσσεστε στην ακολουθουμένη εθνοπροδοτική κυβερνητική πολιτική.
Διαφορετικά είσαστε συνυπεύθυνοι για την ακολουθουμένη εθνοπροδοτική πολιτική και  δίνετε την εντύπωση ότι είσαστε ένα κομμάτι τις συγκυβέρνησης που έχει μείνει σκόπιμα στην αντιπολίτευση, για να καρπώνεται δυσαρεστημένους ψηφοφόρους από τα κόμματα της εξουσίας και να τα βοήθα στα δύσκολα.
Για να μην έχετε το άδοξο τέλος του καρατζαφέρη δώστε σήμερα τις αναγκαίες υπογραφές σας ώστε να ξεμπλοκαριστεί η διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ 
Bankστη Πειραιώς Bank! 
Υ.Γ
Το θέμα θα το παρακολουθούμε δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι ένα εθνικό έγκλημα και σκάνδαλο και θα παρεμβαίνουμε όταν εμείς κρίνουμε σκόπιμο.
Ενα τέτοιου μεγέθους σκάνδαλο δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά επειδή έτσι συμφέρει κάποιους.

3 σχόλια:

 1. Μάγκες στον κάθε πακιστανό, κότες στην κάθε Μέρκελ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως ο Μιχαλολιάκος έχει μετοχές στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σχετικά με τον πρώτο ανώνυμο:
  Έχει απόλυτο δίκιο.
  Σχετικά με τον δεύτερο ανώνυμο:
  Μήπως η γιαγιά σου έχει καρούλια
  και είναι αραμπάς;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.