# #

28 Μαΐ 2012

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έσονται εις σάρκαν μία;



Από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπου μόλις τρεις μήνες μετά την υπογραφή του Μνημονίου από τον ίδιο, τώρα θέλει να το ... αναθεωρήσει!

"Ο κ.Βενιζέλος ανακάλυψε όψιμα την αναθεώρηση του Μνημονίου. 

Φρόντισε πρώτα να εισηγηθεί και να ψηφίσει όλους τους κατεδαφιστικούς για την κοινωνία και την οικονομία μνημονιακούς νόμους, να μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, να κουρέψει τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων".

Και συνεχίζει:
"Αντί να επιτίθεται στις πολιτικές δυνάμεις που από την αρχή και με σταθερότητα ανέδειξαν τις καταστροφικές επιπτώσεις των μνημονίων για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, θα έπρεπε να εξηγήσει στην ελληνική κοινωνία τη σθεναρή επιμονή του στις μνημονιακές δεσμεύσεις, που απομακρύνουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη και αποδομούν την Ευρώπη".

"Είναι φανερό πως οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής λύσης, για να είναι αποτελεσματική, προϋποθέτει την ακύρωση του μνημονίου" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντύπωση κάνει η παντελής απουσία ανακοινώσεων ή παρατηρήσεων ή έστω στοιχειωδών για τους τύπους, επιθέσεων από τη ΝΔ στον Ε.Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ.

 Συμπεριφέρονται σα να είναι ένα κόμμα...


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.