# #

19 Φεβ 2012

"Είναι η πρώτη φορά που γίνεται άρση ασυλίας μιας χώρας, για μια δανειακή σύμβαση"! (βίντεο)

...

Image"H διεθνής εμπειρία έχει δείξει ότι οι αποκρατικοποιήσεις μπορούν να εξελιχθούν στο μεγαλύτερο πλιάτσικο" υποστηρίζει μεταξύ πολλών άλλων η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο koutipandoras.gr για το πόσο επικίνδυνο θεωρεί το 2ο μνημόνιο για την εθνική κυριαρχία της χώρας.

 Η ίδια μάλιστα είπε ότι διαβάζοντας το "Δόγμα του σοκ" του Ναόμι Κλάιν και βλέποντας αυτά που συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας, ολόκληρο το πακέτο των νέων μέτρων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακόμη βαθύτερη ύφεση και σε αδιέξοδο.

Επισημαίνει ακόμη πολλά ενδιαφέροντα σημεία όπως τον κίνδυνο που διατρέχει ο ελληνικός χρυσός που βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού, εξηγεί για το Αγγλικό δίκαιο και τα δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και ...
τους λόγους που τη οδήγησαν να καταψήφισει το 2ο μνημόνιο αλλά όχι το 1ο.

 
Δεν θα επιθυμούσε επιστροφή στη δραχμή και εξηγεί ότι άλλο στάση πληρωμών και άλλο χρεοκοπία και διευκρινίζει ότι με το νέο δάνειο θα πληρώσουμε αποκλειστικά τόκους και χρεολύσια και όχι μισθούς και συντάξεις.
 
Επισημαίνει ότι σήμερα στη χώρα μας υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας με τους υπαλλήλους της τρόικας να διατάσσουν την κυβέρνηση.

 Θεωρεί ότι η συγκυβέρνηση με το ΛΑΟΣ ήταν μια ατυχής συγκυρία και τονίζει ότι αν το 1ο μνημόνιο ψηφίστηκε γρήγορα το 2ο υπερψηφίστηκε τάχιστα, ενώ θα έπρεπε σαφώς να δοθεί αρκετός χρόνος για να μελετηθεί αρκούντως...




defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.