# #

24 Οκτ 2011

Δεν θέλεις να γίνεις αητός, Ανθρωπάκο;






aitos

Γι’ αυτό σε τρώνε τα όρνεα, που εσύ
 ανέθρεψες!













ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ:
*          Στην διάλυση των κοινωνικών φορέων και δομών
*          Στην μείωση του εισοδήματος των εργαζόμενων καταναλωτών
*          Στην πληρωμή αντισυνταγματικής φορολογίας
Χτες η κυβέρνηση της χουντικής τρόικας προχώρησε στην καρατόμηση 30.000 χιλιάδων εργαζόμενων καταναλωτών, στην ανακοίνωση της διάλυσης των κοινωνικών φορέων εξυπηρέτησης των καταναλωτών και ελέγχου των εργολάβων, στην διόγκωση της φορολόγησης των καταναλωτών με πολλαπλά χαράτσια και στην άμεση μείωση μισθών, συντάξεων και αφορολόγητου για τους εργαζόμενους καταναλωτές.
Να Πληρώσουν Οι Έχοντες Και Κατέχοντες!
Οι επίσημοι «πατριώτες» φοροφυγάδες υποστηρίζονται από ένα τεράστιο πλέγμα φορολογικών απαλλαγών και ελαφρύνσεων, στο όνομα της επιχειρηματικότητας, και της ανταγωνιστικότητας.
Πλήρη απαλλαγή από την υποχρέωση να πληρώνουν φόρο εισοδήματος έχουν:

  • Οι πατριώτες εφοπλιστές που αποκομίζουν κέρδη από την εκμετάλλευση πλοίων.

  • Οι πατριωτικές τεχνικές εταιρείες, το κέρδος των οποίων προέρχεται από εργασίες στο εξωτερικό.

  • Οι ξένες τεχνικές επιχειρήσεις που έχουν κέρδη στη χώρα μας.

  • Οι εταιρείες πατριωτών που αποκομίζουν κέρδη κατά την πώληση ακινήτου τους σε εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης.

  • Όσες εταιρείες ή πατριώτες επιχειρηματίες αποκομίζουν κέρδη από την πώληση μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

  • Όσες εταιρείες ή πατριώτες επιχειρηματίες αποκομίζουν κέρδη από συναλλαγές σε παράγωγα προϊόντα του Χρηματιστηρίου.

  • Όσες εταιρείες ή πατριώτες επιχειρηματίες αποκομίζουν κέρδη από την πώληση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων.

  • Οι εταιρείες που αποκομίζουν κέρδη από την παροχή επιχειρηματικού κεφαλαίου από τη μερική ή ολική πώληση των μετοχών ή των εταιρικών μεριδίων επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχουν.

  • Οι εταιρείες Διανομής Αερίου.

  • Τα ιδρύματα: «Γεωργίου Παπανδρέου», «Κων/νου Γ. Καραμανλή». Το ίδρυμα Μελετών Λαμπράκη, και «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης». Το ίδρυμα «Κωνσταντίνου Σημίτη», το Μουσείο Μπενάκη,το ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», το ίδρυμα «Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα»,το ίδρυμα «Ευαγγέλου Αναστ. Αβέρωφ Τοσίτσα», το ίδρυμα «Μποδοσάκη» και βέβαια το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) – Ανδρέας Παπανδρέου.
Επίσης δημοφιλής είναι και η μορφή παροχής φορολογικών προνομίων σε kanapes«επενδυτές» όπου οι φορολογικές απαλλαγές ξεκινούν από 40% μέχρι και 100% και όπου ο ιδιώτης επιχειρηματίας , στηριζόμενος σε δωρεάν δημόσιες και κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, σε επιδοτούμενα δάνεια, και στα ΣΔΙΤ, εκτελεί σθεναρά το πατριωτικό του καθήκον!
Ως πότε παλικάρια θα ζούμε μουλωχτά
Μονάχοι σαν λιοντάρια σε πόλεις και χωριά;

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΕΠΕΙΔΗ η εισφορά του άρθρου 29 του νόμου 3986/2011 αφορά μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν ήδη υπερφορολογηθεί είτε με μεγάλους φορολογικούς συντελεστές στο εισόδημα είτε με την πληρωμή απαράδεκτα  υψηλών συντελεστών ΦΠΑ και άλλων έμμεσων φόρων. Σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα, που έχουν χαμηλούς αντίστοιχους συντελεστές φόρου εισοδήματος και σχεδόν μηδενική επιβάρυνση από το ΦΠΑ (λόγω του συμψηφισμού ΦΠΑ πωλήσεων-αγορών). Κατά παράβαση της αρχής της αναλογικότητας που προβλέπει το άρθρο 4 παρ.5, σε συνδυασμό με το άρθρο 25 παρ.1 του Συντάγματος και της αρχής της ίσης μεταχείρισης, που προβλέπει το αρθ. 4 παρ. 1 & 2, του Συντάγματος.
ΕΠΕΙΔΗ το εισόδημά μου έχει μειωθεί δραματικά, εξαιτίας του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης του παγκοσμιοποιημένου συστήματος, αδυνατώ να ανταποκριθώ σε βασικές ανάγκες μου. Το όποιο, λοιπόν, νέο εισπρακτικό μέτρο εις βάρος μου αντίκειταιστην Συνταγματικά κατοχυρωμένη  αρχή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, που αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας (άρθρο 2 παρ.1 του Συντάγματος).
ΕΠΕΙΔΗ σαν μισθωτός προπληρώνω κάθε μήνα τους φόρους του επόμενου έτους σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα, που πληρώνουν φόρους στο δεύτερο εξάμηνο του έτους φορολόγησης. Κατά παράβαση της αρχής της αναλογικότητας που προβλέπει το άρθρο 4 παρ.5, σε συνδυασμό με το άρθρο 25 παρ.1 του Συντάγματος και της αρχής της ίσης μεταχείρισης, που προβλέπει το αρθ. 4 παρ. 1 & 2, του Συντάγματος.
ΕΠΕΙΔΗ σαν μισθωτός προπληρώνω κάθε μήνα τους φόρους του επόμενου έτους σταακαθάριστα έσοδά μου με ποσοστό, που υπερβαίνει το 45% σε πολλές περιπτώσεις σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα και ιδιαίτερα τις τράπεζες, που πληρώνουν μόνο το 10% στα καθαρά κέρδη μετά την αφαίρεση των εξόδων και μάλιστα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους φορολόγησης. Κατά παράβαση της αρχής της αναλογικότητας που προβλέπει το άρθρο 4 παρ.5, σε συνδυασμό με το άρθρο 25 παρ.1 του Συντάγματος και της αρχής της ίσης μεταχείρισης, που προβλέπει το αρθ. 4 παρ. 1 & 2, του Συντάγματος.
ΕΠΕΙΔΗ η παρ. γ της παρ.4 του άρθρου 29 του Ν 3986/2011, στην ουσία μου αποστερεί το δικαίωμα της παροχής έννομης προστασίας, κατά παράβαση του αρθ. 20 παρ 1 του Συντάγματος.
ΕΠΕΙΔΗ η απουσία διαχρονικής πολιτικής βούλησης για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίκαιη κατανομή των φόρων, έχει αποστερήσει τεράστια ποσά από το Δημόσιο, με αποτέλεσden plironoμα να επιβαρύνομαι άδικα και δυσανάλογα με φόρο εισοδήματος, φόρο προστιθέμενης αξίας, φόρο μεταβίβασης ακίνητων κλπ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
Αρνούμαι να πληρώσω το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος και δεν συναινώ σε οποιοδήποτε διοικητικό μέτρο που σχετίζεται με το προαναφερόμενο εκκαθαριστικό και σε συμψηφισμό με απαιτήσεις που έχω από το Δημόσιο.
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου, δηλώνω ότι θα προβώ σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια (εξώδικη ή δικαστική) κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διαφυλάξω και προασπίσω τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου.

Την πλήρη επιστολή δήλωσης αντίθεσης μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.