# #

27 Οκτ 2011

Κρήτη: Κλοιός προστασίας για Γ. Παπανδρέου - Τρέμουν την οργή του κόσμου

Ενας "ηγετης" που τρεμει τον λαο 'του'....







Image
Τα τελευταία 24ωρα γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις στα επιτελεία των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηρακλείου και Λασιθίου εν όψει της καθόδου του Γ. Παπανδρέου στην Κρήτη, την Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στον Άγιο Νικόλαο.

Ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν προκειμένου ο πρωθυπουργός να φθάσει απρόσκοπτα στο χώρο του ξενοδοχείου όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, προκαλεί έντονο "πονοκέφαλο" στις αρμόδιες Αρχές, που έχουν αποφασίσει να επιστρατεύσουν δυνάμεις από όλο..
το νησί, με τις διμοιρίες να παρατάσσονται σε «ευαίσθητα» σημεία της διαδρομής από το Ηράκλειο προς το Λασίθι.


Οι διωκτικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε «ακτινογράφηση» του δρομολογίου και βασικό τους μέλημα είναι να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο κατά την διέλευση του πρωθυπουργού.

Λόγω των συγκυριών, γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και ενδεχομένως συγκεντρώσεις από πολίτες και εκπροσώπους παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων που θα θελήσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, γι' αυτό ακριβώς στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν αποκλεισμοί δρόμων.


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.